Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Ana Maria, sora lui Andrei, intervenție telefonică după conflictul dintre doamna Mioara și Larisa

Ana Maria, sora lui Andrei, a intervenit în noul conflict dintre doamna Mioara și Larisa la Mireasa - Capriciile Iubirii. Iată ce dezvăluiri a făcut aceasta despre motivul pentru care nu ar fi acceptat-o pe Sabrina în familia sa.

Colaj cu Andrei, doamna Mioara, Perneș, Sabrina și Larisa la Mireasa - Capriciile Iubirii Galerie
Ana Maria, sora lui Andrei, a intervenit în noul conflict dintre doamna Mioara și Larisa la Mireasa - Capriciile Iubirii | Antena 1

Doamna Mioara și Larisa au fost implicate într-un alt conflict în casa Mireasa, chiar dacă au decis că se vor evita și vor face pace. Concurenta nu s-a putut abține când a văzut că mama lui Andrei se uită la ea.

Tânăra a mărturisit că doamna Mioara „s-a uitat” urât la ea pe tereasă, motiv care a făcut-o să izbucnească, generând câteva replici acide: „Nu te mai uita la mine. Privirea ta este îndreptată numai spre mine”.

„Doamne, dar crezi că mă uit la tine? Nu îmi ești așa de dragă. Lasă-mă în pace! Nici de Paște nu am stare, uite cum mă provoacă.”, a continuat să vorbească doamna Mioara.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Ina, acuzații dure la adresa Giovanei. Ce le-a povestit concurenta prietenelor sale din casa Mireasa

Femeia s-a dus imediat să îi spună lui Andrei tot ce s-a întâmplat, iar băiatul a ascultat-o cu mult interes. După momentul tensionant în care au fost implcate cele două, Ana Maria, sora concurentului, a decis să intervină telefonic în cadrul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii.

De ce nu ar fi vrut Ana Maria ca Sabrina să formeze un cuplu cu Andrei

Doamna Mioara și Andrei au avut parte de o surpriză la Mireasa - Capriciile Iubirii de la Antena Stars. Cei doi au primit șansa de a discuta cu Ana Maria, sora concurentului, care le-a oferit câteva sfaturi în ceea ce privește conflictul cu Larisa.

„Nu mai luați totul atât de personal. Eu v-am mai spus, oamenii de acolo sunt doar niște concurenți cu care trebuie să împărțiți o casă. Lăsați-i să vorbească, să jignească. Suntem dezamăgiți și noi de materialele pe care le-am văzut astăzi: că este amenințat, că i se dă un pumn. Andrei, vreau să îți spun să nu dai curs provocărilor, să fii calm”, a dezvăluit Ana Maria.

Sora lui Andrei a mai completat faptul că i-a trimis o scrisoare fratelui său în urmă cu ceva timp, prin care îi transmitea că familia nu ar fi de acord cu o posibilă relația dintre el și Sabrina.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Nora, surpriză uriașă de ziua ei din partea lui Robert. În ce ipostază apropiată s-au fotografiat cei doi

„Noi nu suntem de acord cu această posibilă relație, că între voi nu era nimic. Mi-ar plăcea o fată asumată pentru Andrei. Să știe ce vrea de la viață. Nu mi-ar plăcea să se joace cu fratele meu, așa cum se joacă ea cu Perneș. Mi-aș spune părerea tot timpul. Îmi pare foarte rău, asta e părerea mea! Sabrina îl joacă pe Perneș pe degete, e clar că nu este nimic între ei. Pot să spun atât: sunt doi jucători foarte buni. Și am spus de la început treaba asta. (...) Acolo nu e o emisiune de bătaie, el are o relație, să își vadă de relația lui”, a mai adăugat sora lui Andrei.

De asemenea, Ana Maria a ținut să își „certe” puțin mama pentru că nu a procedat corect în conflictul cu Larisa. Aceasta a susținut că trebuie să îi spună ce o deranjează fără să-i adreseze cuvinte urâte.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ina, acuzații dure la adresa Giovanei. Ce le-a povestit concurenta prietenelor sale din casa Mi... Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Mioara, acuzații la adresa Larisei. Ce i-a spus lui Andrei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x