Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Mioara, acuzații la adresa Larisei. Ce i-a spus lui Andrei

Tensiunile dintre doamna Mioara, Larisa, Perneș, Andrei și Leo sunt departe de a se fi terminat. Chiar dacă sora lui Andrei și-a rugat mama să nu mai pună la suflet, aceasta se supără pe fiecare detaliu.

Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Mioara, acuzații la adresa Larisei. Ce i-a spus lui Andrei Galerie
Doamna Mioara a spus că cineva i-a rupt sutienul și i-a folosit cremele | Antena 1

Doamna Mioara a mers la Andrei să discute. Aceasta s-a plâns că Larisa i-a rupt breteaua de la sutien și i-a consumat toate cremele. Andrei a rugat-o să îi dea toate detaliile ca să afle cine a fost pentru că "iese urât".

Doamna Mioara, acuzații la adresa Larisei

Băiatul și-a rugat mama să nu mai jignească. Doamna Mioara a ieșit pe terasă. Aron și-a spus însă lui Andrei că fanii i-au transmis la Mireasa Capriciile Iubirii să îl tempereze mai mult și să fie alături de băiatul doamnei Mioara.

Pe de altă parte, Andrei a spus că tensiunile cu Perneș și Leo sunt abia la început. Șicanările de care are parte mama sa sunt lucrurile care îl deranjează cel mai mult.

Întrebată de Simona Gherghe, doamna Mioara a spus că nu știe cine îi face toate aceste lucruri, dar crede că Larisa este vinovata. Doamna Mioara a fost rugată de prezentatoarea tv să se mute în camera mamelor și să încerce să-și ia toate lucrurile de după paravan.

Sabrina i-a luat apărarea Larisei și a spus că nimeni nu ar face niciodată așa ceva. Doamna Dana a încercat să o tempereze pe Larisa.

Ana Maria, sora lui Andrei, intervenție telefonică

Ana Maria, sora lui Andrei, a intervenit în noul conflict dintre doamna Mioara și Larisa la Mireasa - Capriciile Iubirii. Iată ce dezvăluiri a făcut aceasta despre motivul pentru care nu ar fi acceptat-o pe Sabrina în familia sa.

Doamna Mioara și Larisa au fost implicate într-un alt conflict în casa Mireasa, chiar dacă au decis că se vor evita și vor face pace. Concurenta nu s-a putut abține când a văzut că mama lui Andrei se uită la ea.

Tânăra a mărturisit că doamna Mioara „s-a uitat” urât la ea pe tereasă, motiv care a făcut-o să izbucnească, generând câteva replici acide: „Nu te mai uita la mine. Privirea ta este îndreptată numai spre mine”.

„Doamne, dar crezi că mă uit la tine? Nu îmi ești așa de dragă. Lasă-mă în pace! Nici de Paște nu am stare, uite cum mă provoacă.”, a continuat să vorbească doamna Mioara.

Femeia s-a dus imediat să îi spună lui Andrei tot ce s-a întâmplat, iar băiatul a ascultat-o cu mult interes. După momentul tensionant în care au fost implcate cele două, Ana Maria, sora concurentului, a decis să intervină telefonic în cadrul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ana Maria, sora lui Andrei, intervenție telefonică după conflictul dintre doamna Mioara și Lari... Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin, prima noapte împreună. Cei doi au mers la hotel împreună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x