Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Anda și Leo, reacția naturală pe care au avut-o în live, când au aflat cine a câștigat marele premiu

Leo și Anda au aflat chiar în live-ul făcut de ei faptul că Sese și Giovana au fost marii câștigători în finala Mireasa sezonul 5. Iată cum au reacționat aceștia:

Mireasa 2022, sezonul 5. Anda și Leo, reacția naturală pe care au avut-o în live, când au aflat cine a câștigat marele premiu Galerie
Mireasa 2022, sezonul 5. Anda și Leo, reacția naturală pe care au avut-o în live, când au aflat cine a câștigat marele premiu | Antena 1

Leo și Anda au făcut un live pe rețelele de socializare, chiar în timp ce se derula finala Mireasa pe televizor, iar reacția lor când au aflat că Sese și Giovana sunt marii câștigători a fost una de milioane.

Leo și Anda de la Mireasa sezonul 5, reacția naturală pe care au avut-o când au aflat ce cuplu a câștigat marele premiu al sezonului

Leo și Anda nu au vrut să ofere detalii despre relația lor până la finalizarea sezonului 5 din Mireasa, motiv pentru care ei au ținut să facă împreună un live pe rețelele de socializare unde au explicat mai multe aspecte din viețile lor.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și Anda, primele declarații după marea finală. Ce au avut de spus cei doi despre Doamna Dana

Iată cum au reacționat când au aflat că Sese și Giovana au intrat în posesia marelui premiu al sezonului:

„Noi suntem la fel de normali cum sunteți și voi, avem casă, trebuie să ne ocupăm și noi”, spune Anda.

„Adevăratele fețe se vor vedea după emisiune”, au spus ei când au fost întrebați dacă au ținut legătura cu alți concurenți. „Au câștigat sesermanii, ce bucurie. Chiar merită. E o veste bună pe ziua de azi”, au spus e când au aflat cine a câștigat sezonul.

„Nu am vorbit cu absolut nimeni, nu am vorbit cu Larisa”, au mai spus ei. „Anda e deja mutată la București de două săptămâni deja. Ne dorim o viață normală, nu o să ne vedeți în live-uri, vrem să fim normali”, au mai declarat ei pe live-ul făcut pe Instagram și Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Unde au decis să locuiască Leo și Anda după ce au fost eliminați de la Mireasa

Fanii le-au pus mai multe întrebări, printre care și dacă mai sunt împreună, ce mai face doamna Dana și unde locuiesc în prezent Leo și Anda de la Mireasa sezonul 5. Cei doi nu au evitat întrebările oamenilor și au răspuns cu sinceritate a întrebări.

Citește și: Unde a plecat Simona Gherghe după Finala sezonului 5 Mireasa. Ce anunț a făcut pe rețelele sociale: „Mai bine de o lună...”

Aceștia au promis că vor fi mai activi pe rețelele de socializare de acum înainte și vor posta mai des imagini și clipuri cu ei.

„Suntem foarte bine. Nu ne-am despărțit”, spune Leo în live. „Am văzut și noi aberațiile, dar am ales tăcerea”, mai spun ei doi.

„Doamna Dana face foarte bine, așa cum o știți. Noi am vrut să stăm departe de social media că a fost mult hate. Am zis că nu o să apărem online”, spun ei despre doamna Dana.

„Noi am zis că nu apărem până pe 18 iulie online. Ne-au chemat la finală, am ales să nu ne ducem”, spun ei.

„Noi ne înțelegem foarte bine, nu se întâmplă nimic. Contul ăla care zice că e mama, nu e mama, e un cont fals. Noi momentan locuim la mine. Doamna Dana din păcate are treabă, nu poate veni”, au mai discutat ei doi.

„Noi ne-am mutat împreună, imediat cum am ieșit”, au mai spus aceștia.

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și Anda, primele declarații după marea finală. Ce au avut de spus cei doi despre Doamna Dan... Mireasa 2021, sezon 4. Andrada, mesaj surprinzător pentru „soacra” sa. Cum se înțelege fosta concurentă cu mama lui Vict...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x