Antena Căutare

Unde a plecat Simona Gherghe după Finala sezonului 5 Mireasa. Ce anunț a făcut pe rețelele sociale: „Mai bine de o lună...”

Simona Gherghe a transmis un mesaj surprinzător la scurt timp de la Finala sezonului 5 Mireasa. Iată unde a plecat prezenatoarea TV după ce un nou sezon al show-ului matrimonial de la Antena 1 s-a încheiat.

Colaj cu Simona Gherghe în doua ipostaze diferite la Mireasa Galerie
Simona Gherghe a transmis un mesaj surprinzător la scurt timp de la Finala sezonului 5 Mireasa | Antena 1

Marea Finală a sezonului 5 din Mireasa a avut loc luni, 18 iulie 2022, iar telespectatorii au trăit fiecare emoție odată cu concurenții și Simona Gherghe. Reality show-ul a adus pe micile ecrane clipe de neuitat atât pentru cele trei cupluri cât și pentru susținătorii lor.

Perneș și Sabrina, Valentin și Alina, Giovana și Sese au făcut un pas foarte important în cadrul emisiunii. Aceștia au păși pragul casei Mireasa pentru a-și căuta sufletul pereche, fapt care s-a și întâmplat în cele din urmă.

Cele trei cupluri au spus un „DA” sincer și hotărât în fața ofițerului de stare civilă, iar momentele au fost unele extrem de emoționante pentru famiile lor și telespectatorii reality show-ului. Simona Gherghe le-a fost alături în cea mai importantă zi din viața lor, așa cum s-a întâmplat pe tot parcursul emisiunii.

Ce a făcut Simona Gherghe după Finala sezonului 5 Mireasa

La scurt timp de la Finala sezonului 5 Mireasa, Simona Gherghe a transmis un mesaj prietenilor virtuali. Aceasta este foarte activă în mediul online, unde își ține la curent urmăritorii cu cele mai speciale momente din viața sa.

Moderatoarea emisiunii a publicat mai multe imagini din cadrul finalei sezonului 5 Mireasa, iar printre acestea se numără o poză și cu câștigătorii premiului în valoare de 40.000 de euro, Sese și Giovana.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Nora a publicat un mesaj neașteptat după marea finală. Ce a ținut să le transmită Alinei și lui Valentin

La postarea sa, prezentatoarea TV a adăugat o descriere neașteptată. Aceasta le-a mărturisit că a plecat în vacanță imediat după ce show-ul matrimonial s-a încheiat. Mai mult decât atât, Simona Gherghe a anunțat că va reveni pe micile ecrane după aproximativ o lună.

„Sunt, deja, în vacanță când scriu rândurile acestea. S-a mai dus un sezon. Lung, intens, cu bune, cu rele, cu doua episoade de covid (cum aș putea să nu-mi amintesc?). Mai bine de o lună n-o să ne vedem la televizor, dar voi fi aici. Și când o să fiu offline, să știți că voi fi cu ai mei, în vacanță sau acasă. Vreme de conectare sufletească și de iubire! Vă mulțumesc pentru că sunteți aici, cu mine, zi de zi! ♥️ #holiday #tvhost #family #mamadedoi #simonagherghe”, a scris prezentatoarea TV, vizibil mândră și fericită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea Simonei Gherghe a strâns mai bine de 6 mii de like-uri și o mulțime de reacții neașteptate din partea prietenilor virtuali.

Citește și: Ce mesaj a transmis Perneș după Finala sezonului 5 Mireasa. Concurentul a publicat o imagine emoționantă cu Sabrina

„Vacanță magnifică, Simona! ❤️🙌 Felicitări pentru sezonul 5, proaspăt încheiat!”, „Vacanță relaxantă! Felicitări pentru toată activitatea! Meriți din plin să te relaxezi și să petreci timp de calitate cu familia! ❤️”, „Vacanță placută! O să îmi fie tare dor de emisiunea Mireasa, abia aștept sezonul 6” sau „Iubirea a învins! ♥️ Vacanță frumoasă, om minunat!♥️”, au fost doar câteva din comentariile oamenilor din mediul online, care au transmis complimente și cuvinte de laudă.

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora a publicat un mesaj neașteptat după marea finală. Ce a ținut să le transmită Alinei și lui... Giovana și Sese, câştigătorii celui de-al cincilea sezon Mireasa. Finala show-ului de la Antena 1, lider de audiență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x