Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Andrada, mesaj surprinzător pentru „soacra” sa. Cum se înțelege fosta concurentă cu mama lui Victor

Andrada, fosta concurentă din sezonul 4 Mireasa, i-a transmis un mesaj de-a dreptul neașteptat soacrei sale pe rețelele sociale cu prilejul aniversării sale. Iată cum se înțelege tânăra cu mama lui Victor.

Colaj cu Andrada și Victor la Mireasa Galerie
Andrada, fosta concurentă din sezonul 4 Mireasa, i-a transmis un mesaj de-a dreptul neașteptat soacrei sale pe rețelele sociale cu prilejul aniversării sale. Iată cum se înțelege tânăra cu mama lui Victor. | Antena 1

Andrada și Victor au cucerit simpatia telespectatorilor din prima clipă în care au decis să formeze un cuplu, în sezonul 4 al show-ului matrimonial Mireasa. Povestea de dragoste dintre cei doi a început cu o serie de tachinări și momente de neuitat.

Înainte de a forma un cuplu, fostul concurent a avut o relație de scurtă durată cu Anca, tânăra care i-a atras atenția din primele zile în casa Mireasa. Lucrurile dintre ei nu au funcționat așa cum și-au dorit, motiv pentru care au luat decizia de a rămâne prieteni.

La scurt timp de la despărțirea de Anca, Victor și-a găsit fericirea în brațele Andradei. Cei doi au trecut prin foarte multe situații dificile pe parcursul reality show-ului, însă iubirea a învins de fiecare dată.

Cum se înțeleg acum Andrada și mama lui Victor

Victor și Andrada nu au ajuns în Marea Finală a sezonului 4 din Mireasa, însă și-au continuat povestea de dragoste afară. Aceștia sunt mai fericiți ca niciodată și se bucură din plin de tot ce le rezervă viața, la aproximativ 9 luni de la ieșirea lor din competiție.

Foștii concurenți sunt foarte discreți în ceea ce privește viața personală și relația lor, chiar dacă au o comunitate mare de susținători care abia așteaptă să vadă ce au mai făcut. Tânăra publică mai rar imagini pe rețelele sociale, însă reușește să impresioneze de fiecare dată cu aparițiile sale.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Andrada și Victor, prezenți în platoul Capriciile Iubirii. Ce vești au adus despre cuplul lor

De curând, Andrada a distribuit pe contul de Instagram o imagine în care apare alături de partenerul său și mama acestuia. Prin intermediul postării, tânăra a ținut să transmită un mesaj surprinzător soacrei sale care și-a aniversat ziua de naștere.

„La mulți ani, frumoasa mea soacră!! Să ai parte de tot ce-i mai bun și frumos în viață 💐🥰 Ești cea mai bună soacră pe care o poate avea o noră și cea mai minunată mamă! Te iubim mult ♥️”, a fost descrierea din dreptul pozei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un lucru este evident, Andrada se înțelege foarte bine cu cea care i-a devenit „soacră”. Fosta concurentă a sezonului 4 Mireasa a legat o relație extrem de specială cu mama băiatului ce a cucerit-o în urmă cu aproximativ 1 an.

Postarea tinerei a generat mai bine de 900 de like-uri, dar și o mulțime de urări din partea susținătorilor săi de pe Instagram.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Cum le-a pozat Victor pe Andrada și buni Lenu. Cele două au avut multe neînțelegeri în competiție

„La multți ani sănătoși și fericiți!😍”, „Să îți trăiască soacra, mulți ani frumoși și sănătoși!🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹”, „La mulți ani, să fiți fericiți! 🌹” sau „La mulți, mulți ani!”, au fost doar câteva din comentariile oamenilor din mediul online.

Andrada a ținut neapărat să mulțumească tuturor pentru cuvintele frumoase printr-un mesaj atașat postării sale.

„Va mulțumim din suflet tuturor pentru urările de bine!! Pupiiiicii 🥰”, a scris ea, vizibil recunoscătoare și entuziasmată.

Mireasa 2022, sezonul 5. Anda și Leo, reacția naturală pe care au avut-o în live, când au aflat cine a câștigat marele p... Mireasa 2022, sezon 5. Adevărul despre fotografia cu Yana în care nu se vede inelul de logodnă pe deget...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x