Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei și Yana sărbătoresc o lună de relație, deși sunt separați.Sabrina și Peneș au organizat petrecerea

Andrei și Yana au avut parte de o petrecere pentru aniversarea relației lor. Cei doi ar fi făcut o lună de relație, dar Andrei a decis să pună stop. Perneș și Sabrina le-au organizat petrecerea, iar Alina și Valentin au fost alături de prietenii lor în aceste clipe frumoase.

Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei și Yana sărbătoresc o lună de relație, deși sunt separați.Sabrina și Peneș au organizat petrecerea Galerie
Andrei și Yana au avut parte de o petrecere pentru aniversarea relației lor. Cei doi ar fi făcut o lună de relație, dar Andrei a decis să pună stop. Perneș și Sabrina le-au organizat petrecerea, iar Alina și Valentin au fost alături de prietenii lor în aceste clipe frumoase. | Mireasa

Aseară, Yana și Andrei au împlinit o lună de relație, iar cu ocazia momentului special Perneș și Sabrina le-a organizat celor doi o petrecere. Însă, confuzia s-a instaurat pentru toți cei care știu de cearta dintre cele două cupluri: “Cum vine asta?”.

Yana și Andrei au sărbătorit o lună de relație, la o zi după despărțire. Perneș și Sabrina au organizat petrecerea

Deși s-au despărțit, Yana și Andrei au fost invitați la petrecerea organizată cu ocazia primei luni de relație. Cei doi s-au apropiat timid de masa festivă, cu tort, căpșuni învelite în ciocolata, flori și pe deasupra confetti.

Culmea a fost că cei care s-au gândit la organizarea petrecerii au fost Sabrina și Perneș, lucru de neînțeles pentru doamna Dana și Larisa, care au ales să-și petreacă seara în hamacul din curtea casei Mireasa.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Elena, gesturi dizgrațioase la adresa doamnei Dana. Leo, dur: "Ea nu mai reprezintă o entitate feminină"

Acestea au discutat detașat de faptul că pare o situație destul de hilară, având în vedere că cei doi s-au certat la cuțite toată săptămâna , și-au aruncat cuvinte jignitoare și relația dintre cupluri este vizibil tensionată.

Cu toate acestea, Sabrina și Perneș au fost cei care au dat drumul la un val de confetti care s-a revărsat asupra capului lor, timp în care Yana făcea piruete timide, iar Andrei privea descumpănit.

Yana nu a vrut să dea ochii cu el, dar inevitabilul s-a produs. Andrei a spus că se desparte oficial de Yana și cu toate acestea, la final de seară, a sărutat-o și a îmbrățișat-o.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei și Yana s-au despărțit. Doamna Mioara este obosită de relația fiului și vrea să plece

Andrei și Perneș și-a aruncat cuvinte dure. Între ei pare să fie o concurență acerbă

Ieri, Perneș și Andrei s-au certat foarte tare.

În direct, Andrei și Perneș și-a aruncat cuvinte dure. Între ei pare să fie o concurență acerbă și o luptă strânsă a orgoliilor. Dacă Andrei a ales să fie mai diplomat, Perneș nu s-a abținut deloc.

"Eu am clasă, mulți nu au! Păcat că tu nu ai", spune Andrei.

“Prietene, ești un porumbel de grădină!”, îi spune Perneș lui Andrei. Auzind cele spune, Yana nu a fost deloc încântată și a avut o reacție care a dat de înțeles cât de dezagreabilă a fost remarca lui Perneș: "Lipiturca aia care are găteje în picioare", a spus Perneș. Cu toate astea, el susține că vorbea de Andrei.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei s-a despărțit de Yana! Decizia este definitivă spune el. Ce s-a întâmplat după emisiune

“Îmi denigrează iubita”, susține Andrei. Cei doi își aruncă replici acide, iar Andrei este deranjat de cuvintele pe care le folosește Perneș la adresa iubitei sale.

"Aș ruga pe fiecare să-și vadă de treaba lui, pe mine ce mă deranjează în momentul de față este că se denigrează imaginea iubitei mele", spune Andrei.

Băiatul a fost deranjat de votul de neîncredere oferit de acesta la adresa cuplului pe care îl formează cu Sabrina.

Mireasa 2022, sezonul 5. Elena, gesturi dizgrațioase la adresa doamnei Dana. Leo, dur: "Ea nu mai reprezintă o enti... Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina și Perneș și-au făcut bagajele. Gestul neașteptat chiar cu o zi înainte de gală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x