Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce sfaturi a cerut Perneș de la Valentin. Concurentul a dezvăluit ce l-a deranjat la Sabrina

Perneș și Sabrina au întâmpinat din nou problemele în relație. Concurentul nu s-a mai putut abține și a cerut câteva sfaturi de la Valentin, după o discuție mai aprinsă cu iubita sa.

Colaj cu Sabrina, Perneș și Valentin la Mireasa Galerie
Perneș și Sabrina au întâmpinat din nou problemele în relație | Antena 1

Tensiunile și-au spus cuvântul din nou în cuplul Perneș și Sabrina. Cei doi au întâmpinat noi dificultăți de comunicare în relația lor, motiv pentru care concurentul s-a decis să i se destăinuie lui Valentin.

„Vrea spațiu acum, sau ce?”, l-a întrebat Valentin pe prietenul său.

Perneș nu s-a putut abține și i-a dezvăluit ce l-a deranjat la iubita lui în ultima perioadă. Mai mult decât atât, tânărul a cerut și câteva sfaturi de la iubitul Alinei, care l-a îndemnat să facă ce simte pentru că totul va fi bine.

„O să fie bine! Nu te mai consuma. Eu te înțeleg perfect, nu te mai consuma”, a mai spus Valentin.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și Anda petrec din ce în ce mai mult timp împreună. Care e relația dintre cei doi

„Asta e frate, e o chestie care m-a deranjat”, a mai adăugat Perneș.

Ce l-a nemulțmit pe Perneș la atitudinea iubitei sale, Sabrina

Concurentul i-a dezvăluit colegului său faptul că a fost foarte deranjat de atitudinea pe care o are Sabrina față de el, dar și de gesturile pe care le are tânăra cu Andrei.

„Am discutat la început, i-am zis că poate dansa cu oricine. Singurul om cu care aș vrea să păstrezi distanța este Andrei, pentru că nu vreau să se interpreteze. Acum e supărată pe mine, dar stă și râde o pauză întreagă cu el.”, a spus Perneș.

Ce spune Sabrina despre sfaturile pe care i le oferă Valentin iubitului său

În cadrul ediției speciale de luni, 25 aprilie 2022, din Mireasa - Capriciile Iubirii de la Antena Stars, Sabrina a dezvăluit care este părerea sa despre Valentin. Aceasta consideră că iubitul Alinei nu este imparțial și nu-i oferă sfaturi bune lui Perneș.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin, discuții despre căsătorie. Ce au discutat cei doi

„La început, chiar îl apreciam pe Valentin pentru cum vorbește și pentru sfaturile pe care i le dădea lui Perneș. De când m-am împăcat cu Perneș, nu îmi mai place ce îi spune lui sau ce i-ar recomanda să facă. Îmi dă impresia că are ceva personal cu mine. Am vrut să vorbesc chestia asta. Dacă vorbește cu Perneș, să vorbească ce au ei de vorbit”, a mărturisit Sabrina.

Sabrina și Perneș s-au certat foarte mult

În ultimele zile, Perneș și Sabrina s-au certat foarte mult. Tânărul a încercat să o împace de mai multe ori, însă s-a lovit de indiferența ei.

„Ție îți mai trebuie relație sau nu îți mai trebuie relație?”, a întreba-o Perneș pe iubita lui.

„Știi ceva? Faci ce vrei”, a fost răspunsul concurentei.

„Deci nu mai pot, nu mai pot de nervi, pe bune!”, a mai adăugat băiatul, vizibil enervat și deranjat de situație.

Perneș i-a spus Larisei că vrea să o ia de nevastă și că nu mai înțelege nimic. Intervenția Larisei la Sabrina nu a schimbat deloc lucrurile și nici Valentin nu a reușit să-l calmeze. Perneș a rugat-o pe Larisa să stea cu ea să nu cumva să o vadă pe iubita sa în preajma lui Andrei pentru că o să-l bată.

Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina și Perneș s-au certat foarte mult. De unde au pornit tesiunile dintre ei... Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin, discuții despre căsătorie. Ce au discutat cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x