Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Cine este mama săptămânii. Telespectatorii au decis prin vot favorita lor

Mama săptămânii a fost anunțată în prima ediție live a sezonului 5 Mireasa. Simona Gherghe a citit voturile telespectatorilor care au spus că doamna Eleonora este aleasa celor de acasă. 

Mama săptămânii este doamna Eleonora

Antena 1

Doamna Eleonora este prima mamă din sezonul 5 Mireasa care va da directivele în prima săptămână a show-ului.

Tot azi, în prima ediție a sezonului, Simona Gherghe a dat start vor la fete, băieți și mame, iar aceștia se pot vota atât în Aplicația Antena 1, cât și pe platforma Mireasa.

De asemenea, de azi, telespectoatii pot urmări concurenții din casa Mireasa pe două canale live în AntenaPLAY.

Unde poți urmări live concurenții pe AntenaPlay

Începând cu 24.01.2022, ora 16:30, telespectatorii emisiunii Mireasa sezon 5 vor avea la dispoziție două canale live unde îi pot urmării pe favoriții lor din noul sezon al show-ului matrimonial.

Este vorba despre două canale dedicate show-ului matrimonial de la Antena 1. Anunțul a fost făcut de Simona Gherghe în cadrul premierei celui de al cincilea sezon Mireasa.

Astfel, fanii emisiunii vor avea ocazia de a urmări ce doresc din activitățile pe care noii concurenți de la Mireasa sezon 5 le au în casa iubirii.

Pentru a accesa canalele live de la Mireasa, mergeți pe site-ul https://antenaplay.ro/ sau aplicația AntenaPlay și selectați canalele cu sigla emisiunii. Cel de al doilea canal va fi disponibil începând de luni, 24 ianuarie 2022.

Cine sunt concurenții sezonului 5 Mireasa

Sezonul 5 Mireasa a început pe 22.01.2022 la Antena 1. 8 fete și 8 băieți au pășit în casă cu gândul să-și găsească perechea. Alături de ei se află și șase mame. Iată numele concurenților:

Aron Bob și Elena Oprișoni, Andrei Pernes și Eleonora Cristina Dumitru, Cătălin Alexandru Seserman (i se spune Sese), Anghel Leonard Andrei și Anghel Daniela, Sebastian Dudasi și mătușa Elvira, Cosmin Preda și Elena Robertina Drăghici, Valentin Lupastean Andrei, Mihai Cica și doamna Mioara.

În rândul fetelor se află Alexandra Maria Ghioca, Giovana Ciorba, Alina Hajdeu, Grigor Lucica (Lucy), Sabrina Larisa Imbrea, Inimioara Mariana Joian, Nora Bodo, Andreea Catrina.

Mai multe detalii despre concurenți găsiți AICI, iar poveștile concurentelor de la Mireasa sunt AICI.

Mireasa 2022, sezonul 5. Valentin a mers și el în casa fetelor. Concurentul e sincer, încrezător și dornic de o relație... Mireasa sezon 5. Unde poți urmări live concurenții pe AntenaPlay. Sunt disponibile două canale...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Ultimele știri
x