Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum a reacționat buni Elena după ce Aron i-a atras atenția cu privire la comportamentul ei

Buni Elena a fost săptămâna trecută în centrul atenției după ce doamna Mioara i-a cerut un medicament. Acest lucru este complet interzis în competiție și i s-a atras atenția asupra acestui lucru.

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum a reacționat buni Elena după ce Aron i-a atras atenția cu privire la comportamentul ei Galerie
Aron a rugat-o încă o dată pe bunica sa să nu mai dea curs discuțiilor care nu o privesc | Antena 1

Aron i-a spus lui buni să nu se mai bage în problemele care nu o privesc. Tot atunci buni Elena a spus că Alexandra nu o tratează cu respect, moment în care Aron le-a pus față în față.

Alexandra i-a spus lui buni că nu îi poate lua apărarea atunci când nu are și că așa este ea, mai distantă. Aron a reacționat la buni Elena și acela a fost momentul când Alexandra i-a spus că nu acceptă un astfel de comportament față de o femeie în vârstă.

Cum a reacționat buni Elena după ce Aron i-a atras atenția

Atunci când și-a dat seama de ceea ce a făcut, Aron a plâns ca un copil pe terasă, iar doamna Eleonora a fost cea care a încercat să-l calmeze. Susținătoarea lui Perneș a mers la Alexandra și i-a adus pe cei doi împreună ca să-și rezolve neînțelegerile.

Tot doamna Eleonora a mers și la buni Elena și a încercat să o calmeze și pe ea.

Aron a rugat-o încă o dată pe bunica sa să nu mai dea curs discuțiilor care nu o privesc. Buni Elena a plâns și în emisia live, iar Aron a spus că totul s-a întâmplat din cauza presiunii din casă.

Alexandra a spus că s-a speriat din cauza reacției lui Aron și că nu trebuia să procedeze așa față de bunica lui. Fata a spus că dacă ar proceda așa în relația cu ea, ea ar pune punct relației lor fără doar și poate.

Petrecerea de sâmbătă seara a fost cu ceartă și între Sese și Giovana.

Sese și Giovana s-au certat la petrecerea de sâmbătă seara

Giovana și Sese au avut o discuție în contradictoriu. Fata a fost supărată și i-a cerut lui Sese să o lase în pace. Concurentul i-a spus iubitei lui că trebuie să discute cu el atunci când simte că face ceva greșit și nu trebuie să discute cu alții despre relația lor.

Sese a spus că a greșit că este atât de credul. Ulterior, când spiritele s-au calmat, cei doi au stat împreună pe terasă. Alina a înceract să o calmeze, în timp ce Perneș avea grijă de Sese.

În timp de Giovana a mers în casă să se distreze, Sese a plâns singur afară. Băiatul a vorbit cu Perneș și cu Valentin și le-a spus acestora că se simte dezamăgit de iubita sa.

Sese nu a mai suportat nepăsarea Giovanei și a stat mai mult pe terasă. Doamna Eleonora a încercat să-i împac, iar Sese era consolat la doamna Elena. Întrebată de Gabriela Cristea ce s-a întâmplat, Giovana a spus că Nora este mărul discordiei. Concurenta simte că Nora așteaptă să atace atunci când vede că relația lor se fisurează puțin.

Cei doi au discutat mult după petrecere și s-a lăsat cu sărutări în pat și gesturi "interzise". Sese a reușit să o convingă că o iubește și a reușit să o facă să fie alături de el trup și suflet.

Mireasa 2022, sezonul 5. Gabriela Cristea prezintă azi emisiunea Mireasa. Cum a apărut îmbrăcată în emisia live... Simona Gherghe a fost diagnosticată cu Covid-19. Ce mesaj le-a transmis prezentatoarea Mireasa urmăritorilor ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x