Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Elena a dezvăluit dacă mai este interesată de o cunoaștere cu Aron: „Nu pot să dau timpul înapoi”

Elena și Ina au dat uitării conflictul cu Giovana, însă au gasit un nou subiect de discuție. Camerele au surprins o conversație despre Aron între cele două. Iată ce sentimente o încearcă pe Elena.

Colaj cu Elena, Ina și Aron la Mireasa Galerie
Elena și Ina au dat uitării conflictul cu Giovana, însă au gasit un nou subiect de discuție | Antena 1

Pare că tensiunile dintre Ina, Yana, Elena și Giovana au mai dispărut din casa Mireasa, însă ies la iveală discuții neașteptate despre alți concurenți ai show-ului matrimonial. Aron a fost principalul subiect de conversație al elenei cu Ina în urmă cu o seară.

Concurentele au discutat despre cunoașterea cu tânărul, iar Elena a dezvăluit dacă este îndrăgostită sau nu de el. De asemenea, fata și-a expus sentimentele fără ezitare în fața prietenei sale.

„Te văd îngândurată”, i-a spus Ina colegei sale de cameră.

„Păi da, știu că o să rămân singură... (...) Discuția pe care am avut-o cu psihologul m-a pus așa pe gânduri.”, a răspuns Elena.

Concurenta i-a mărturisit Inei că ea nu s-a îndrăgostit de Aron, ci de potențialul său: „Era ok când vorbeam, gesturile pe care le avea la adresa mea, atenția pe care o primeam din partea lui.... oricum nu aveam viziuni comune”.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Ce mesaj a transmis Nora pe Internet după vizita lui Robert. În ce ipostază apropiată s-au fotografiat

Ina a ținut neapărat să își încurajeze prietena spunându-i că există cineva și pentru ea, chiar dacă nu este Aron acela.

„Dar cât de oarbă am fost, frate?! (...) Parcă mi-am pierdut așa speranța. Nu pot să mai dau timpul înapoi, dar pot să învăț din tot ce a fost. Nici nu aveam cum să mă îndrăgostesc așa repede de el, pentru că abia interacționam. O să primească tot ce merită!”, a mai continuat elena, vizibil afectată de întreruperea cunoașterii de Aron.

„Adevărul doare, știu! Nu trebuie să te lași așa de doborâtă”, a mai adăugat Ina.

Ce a făcut-o pe Elena să își schimbe părerea despre Aron

În cadrul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii de la Antena Stars, Elena a dezvăluit faptul că discuția cu psihologul a făcut-o să privească cu alți ochi cunoașterea pe care a avut-o cu Aron de-a lungul show-ului matrimonial.

„Asta a fost după discuția cu psihologul. Când mi-a confirmat un specialist ceea ce mi-au spus și alte persoane... a fost impactul ăla pentru că îmi doream să nu fie așa. Mi-ar fi plăcut să mă contrazică, să îmi spună că Aron chiar a fost interesat. (...) Noi am încetat cunoașterea atunci, iar în a doua zi el facea pași către altcineva, mai ales după ce mi-a povestit întâmplarea cu fosta lui iubită de aici.”, a povestit Elena.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin, prima noapte împreună. Cei doi au mers la hotel împreună

Gabriela Cristea a ținut să intervină și să-i recomande concurentei să treacă peste acest moment. Tânăra a susținut că nu mai este afectată de tot ce s-a întâmplat în casa Mireasa, dar a simțit nevoia să se destăinuie cuiva.

„Psihologul mi-a zis să îmi dau voie să fiu imprfectă, iar dacă simt să fac unele chestii pe care în mod normal nu le-aș face, să le fac. Este un mod mai sănătos prin care îmi pot elibera acele emoții. După ce am scăpat de emoțiile respective, am discutat cu el aseară și a fost ok”, a mai completat ea.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce mesaj a transmis Nora pe Internet după vizita lui Robert. În ce ipostază apropiată s-au foto... Mireasa 2022, sezonul 5. Alina, discuții cu fetele după noaptea cu Valentin. Ce le-a povestit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x