Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina, discuții cu fetele după noaptea cu Valentin. Ce le-a povestit

După noaptea la hotel cu Valentin, Alina a stat de vorbă cu fetele. Anda și Yana au fost curiose să afle ce s-a întâmplat între cei doi.

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina, discuții cu fetele după noaptea cu Valentin. Ce le-a povestit Galerie
Alina, discuții cu fetele după noaptea cu Valentin | Antena 1

Alina a spus că nu au vorbit prea mult, dar că din punct de vedere al intimității totul a mers perfect. Valentin a surprins-o pe iubita sa cu schimbarea sa de comportament atunci când au rămas fără camere.

Alina, discuții cu fetele după noapte cu Valentin

Cei doi au discutat în casă mai apoi despre căsătorie, iar Valentin a spus că nu e ceva care se poate programa. Concurentul i-a mărturisit iubitei sale că nu l-a dezamăgit nimic după prima noapte împreună.

Cei doi s-au simțit foarte bine împreună și au profitat din plin de clipele împreună.

Gabriela Cristea a făcut un anunț care îi vizează pe toți concurenții. Prezentatoarea tv a spus că atât ea, cât și telespectatorii sunt deranjați atunci când concurenții vorbesc codat. De asemenea, mesajul a venit din partea producției, iar concurenții au fost avertizați că vor exista avertismente și se vor stopa toate ieșirile din casa Mireasa.

Alina și Valentin, prima noapte împreună

Valentin a câștigat cel mai recent task din casa Mireasa și a primit recompensă o noapte la hotel alături de Alina. Amândoi au avut emoții, dar s-au bucurat de o cină romantică și o noapte împreună.

După ce au discutat pe îndelete, amândoi își doreau să se închidă camerele mai repede. Valentin a spus că această noapte va aduce cu siguranță un plus în relația lor.

În cameră, cei doi au avut parte de o atmosferă de vis. Lumină difuză, petale de trandafiri, inimioare și multe momente tandre. După ce s-au închis ușile, concurenții au rămas fără camere.

Alina a susținut chiar și după această noapte împreună că vrea să se căsătorească cu el, dar nu în competiție.

Când cei din staff au venit dimineață la ei, Alina a rămas acoperită de așternuturi în pat, doar Valentin a fost cel care a deschis ușa. Cei doi au spus că nu s-a schimbat nimic între ei și că se iubesc foarte mult.

Mireasa 2022, sezonul 5. Elena a dezvăluit dacă mai este interesată de o cunoaștere cu Aron: „Nu pot să dau timpul înapo... Mireasa 2022, sezonul 5. Alina a primit un apel telefonic de la fratele său. Ce mesaj i-a transmis Vasilică lui Valentin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x