Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana, în conflict cu mamele din casa Mireasa. Ce a vrut concurenta să spună

Emisia de azi a început cu Simona Gherghe în altă încăpere. Aceasta a spus că stă azi departe de concurenți din precauție și că speră să fie doar azi. 

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana, în conflict cu mamele din casa Mireasa. Ce a vrut concurenta să spună Galerie
Giovana, în conflict cu mamele din casa Mireasa | Antena 1

Ana, fetița Simonei Gherghe, a venit cu stare febrilă ieri de la grădiniță. După mai multe teste rapide negative, vedeta a decis să-i facă și un test PCR. Rezultatul a venit într-una dintre pauzele de publicitate, iar Simona a anunțat că este în siguranță și că micuța doar a răcit, nu are un rezultat pozitiv.

Ieri, Giovana a fost subiect de discuție în emisia live. S-a difuzat un material în emisiune în care concurenta a discutat cu doamna Eleonora și a spus că mamele și-au schimbat atitudinea după ce acesta a fost numită mama săptămânii.

Giovana, în conflict cu mamele din casa Mireasa

Giovana a spus în direct că doamna Dana și doamna Elena au fost deranjate de faptul că doamna Eleonora a fost numită mama săptămânii. Mama lui Leo i-a spus blondinei în direct că este "obraznică", iar bunica Elena a început să plângă.

Discuțiile au continuat și după emisia live, iar Giovana i-a adresat cuvinte care au deranjat-o pe doamna Dana. Vâlva creată în casă a scos la iveală și alte păreri despre Giovana.

Alexandra, Sabrina și Nora au spus că nu îi înțeleg atitudinea fetei, mai ales că ea a spus că a avut de suferit în trecut din cauza relațiilor pe care le-a avut. Fetele sunt deranjate și de faptul că Giovana a spus că ea este prințesa casei.

Giovana a spus ieri că a fost abuzată fizic în fostele relații, ar povestea ei de viață le-a impresionat atât pe mame, dar și pe fete. Doamna Dana a fost deranjată de faptul că ea a ținut-o la suflet pe Giovana, iar acum concurenta tocmai pe ea o atacă.

Doamna Eleonora a rugat-o pe Giovana să-și arate și partea cea bună și a mărturisit că îi place că blondina este extrem de sinceră și spune tot ce are pe suflet.

Întrebat azi de Simona Gherghe dacă a exagerat, Giovana spune că nu crede acest lucru și că deși tonul ei a fost tăios, ea va rămâne la fel de directă.

Cine este Giovana Ciorba

Giovana are 21 de ani și este din Timișoara. Intrarea in casa Mireasa speră sa fie o oportunitate: ”De toate relațiile de până acum numai eu am tras si apoi ei au venit la mine. Așa ca mi-am propus sa nu mai trag de nimeni. Eu cred foarte mult in dragoste la prima vedere.”

Concurenta este trader, om care tranzacționează criptomonede. E singură ”de pe la sfarsitul lunii august, după o relație de câteva luni”.

La Mireasa speră să întâlnească un bărbat respectuos, de încredere: ”Să fim cei mai buni prieteni, sa putem sa ne spunem orice. Fizic nu ma intereseaza, nu mă uit la asta. Mulți mi-au zis de multe ori ce-i cu urâtul asta, dar nu m-a interest niciodată. Ca, uite! Și dacă-i frumos și te bate, ce conteaza frumusețea?! Oricum e trecătoare.”

Mireasa 2022, sezonul 5. Sese a cunoscut fetele. Cum a decurs întâlnirea cu Andreea... Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș și Andrei, discuții în contradictoriu. De ce nu sunt cei doi de acord...
Video Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Săptămânii Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Săptămânii Vineri, 22.09.2023, 17:05
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană Sambata, 23.09.2023, 15:14
Mireasa, sezon 6. Gabriela, imaginea care i-a îngrijorat pe fani. Are legătură cu copilul ei. Fata a șters poza după publicare

Mireasa, sezon 6. Gabriela, imaginea care i-a îngrijorat pe fani. Are legătură cu copilul ei. Fata a șters poza după publicare

Gabriela Pițigoiu a publicat o fotografie care a lăsat loc de interpretări și chiar i-a îngrijorat pe fani. Fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa a șters imaginea la scurt timp de la publicare.

Sambata, 23.09.2023, 16:40
Mireasa, sezon 2. Claudia Shik, primele imagini cu chipul fiului său. Cum arată Elias Andrei

Mireasa, sezon 2. Claudia Shik, primele imagini cu chipul fiului său. Cum arată Elias Andrei

Claudia Shik, fosta concurentă a sezonului 2 Mireasa, a născut un băiețel la începutul lunii septembrie. Bruneta a publicat imagini cu chipul fiului său, la 2 săptămâni de la naștere.

Sambata, 23.09.2023, 13:42
Mireasa, sezon 6. Anunțul făcut de Raluca, la scurt timp după ce fanii au spus că s-ar fi despărțit de Alex

Mireasa, sezon 6. Anunțul făcut de Raluca, la scurt timp după ce fanii au spus că s-ar fi despărțit de Alex

Raluca nu a vorbit despre relația sa cu Alex, însă a făcut noi anunțuri despre viața ei atât pe plan profesional, cât și personal.

Sambata, 23.09.2023, 11:56
Mireasa, sezon 8. Imagini de la plecarea Bogdanei. Liviu a avut o reacție nervoasă, iar fata i-a reproșat ceva Alinei

Mireasa, sezon 8. Imagini de la plecarea Bogdanei. Liviu a avut o reacție nervoasă, iar fata i-a reproșat ceva Alinei

Bogdana, iubita lui Liviu, a părăsit competiția în urma galei Mireasa de pe 22 septembrie 2023. Imaginile de la plecarea fetei au fost difuzate la Mireasa, Capriciile Iubirii.

Sambata, 23.09.2023, 09:18
x