Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese au avut șansa să se uite unul în telefonul celuilalt. Ce s-a întâmplat între ei

Giovana a fost nemulțumită de ceea că Sese nu a avut foarte multe poze și imagini video în telefon, pe când Sese a descoperit mai mult decât își dorea.

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese au avut șansa să se uite unul în telefonul celuilalt. Ce s-a întâmplat între ei Galerie
Giovana și Sese au avut șansa să se uite unul în telefonul celuilalt | Antena 1

După ce a început să se uite la poze, Sese a început să se enerveze. A văzut poze nud cu iubita ta și mai apoi a ajuns la filmări cu foști iubiți, lucru care l-a deranjat foarte mult.

Giovana și Sese au avut șansa să se uite unul în telefonul celuilalt

Timpul s-a scurs repede, dar întrebat în emisia live, Sese a spus că cel mai mult l-a deranjat că iubita sa i-a spus că nu va șterge nimic din pozele vechi pentru că vrea să le păstreze amintire.

E vorba despre poze și filmări explicite cu Giovana și fostul iubit. Giovana spune că Sese nu ar trebui să se supere pentru că e trecutul ei și va trebui să treacă cu vederea. Fata a spus într-un că le va șterge dacă așa vrea Sese.

Faptul că fata are poze intime în timp ce întreține relații sexuale cu fostul partener nu a fost deloc pe placul lui Sese. Ceea ce a văzut nu i-a plăcut deloc, iar discuțiile dintre ei s-au purtat pe un ton ridicat.

Giovana a plâns când a văzut că Sese nu este de acord cu faptul că ea vrea să-și păstreze amintirile: "Nu se poate să fiu fericită pentru că nu mă înțelegi".

Fata a spus că a văzut și ea lucruri în telefonul lui Sese, dar nu vrea să le divulge în emisiune pentru că nu vrea să-l pună într-o ipostază stânjenitoare. Giovana a spus că nu vrea să schimbe nimic decât pe el, iar mai apoi a susținut că nu a spus aceste cuvinte la nervi.

Sese s-a supărat și mai tare

Giovana a spus că Sese nu a făcut decât să o denigreze în emisiune. Giovana a țipat la el și i-a reproșat că a arătat la cameră ce a descoperit în telefonul ei.

Amândoi au țipat și și-au adresat cuvinte urâte unul altuia. Sese i-a spus iubitei sale că i-a fost mereu aproape și că a susținut-o în tot ceea ce s-a întâmplat în emisiune.

Chiar dacă s-au supărat unul pe celălalt, Giovana a spus că nu va șterge nimic din trecutul ei și că amintirile sunt foarte importante pentru ea.

Mireasa 2022, sezonul 5. Situație excepțională în competiție. Ce se va întâmpla cu Yana... Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și doamna Dana au ales inelul de logodnă. Ce bijuterie a primit Anda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x