Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și Anda au aflat rezultatele cursei de eliminare. Ce se întâmplă cu cei doi

Leo și Anda au fost votați de cuplurile din casa Mireasa pentru a părăsi competiția. Tensiunea a atins cote maxime în ultimele 24 de ore.

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și Anda au aflat rezultatele cursei de eliminare. Ce se întâmplă cu cei doi Galerie
Leo și Anda au aflat rezultatele cursei de eliminare | Antena 1

Leo a spus că se simte foarte neliniștit pentru că vrea să plece din competiție. Acesta le-a cerut fanilor să-l voteze să plece pentru că el nu vrea premiul și deja și-a găsit jumătatea.

Ce simt Anda, Leo și doamna Dana înainte de rezultatul cursei de eliminare

Băiatul doamnei Dana a spus că nu pune preț pe finală și pe nimic altceva pentru că și-a depășit toate limitele. Anda a spus că e bucuroasă înainte de aflarea rezultatului pentru că abia așteaptă să plece acasă.

Ea consideră că nu este lașitate că își doresc să plece pentru că vrea să vadă cum funcționează relația ei cu Leo și în afara casei.

Doamna Dana le-a spus copiilor ei că ar trebui să vrea să rămână în marea finală ca să nu simtă că a stat degeaba 6 luni în casa Mireasa.

Mama lui Leo a plâns la confesional și a spus că are multe emoții. Ea spune că îi pare rău că pierde lupta pentru că nu ajunge în marea finală pentru că ea nu a pierdut nimic niciodată în viața ei.

Doamna Dana a spus că din punctul ei de vedere cei doi tineri ar trebui să lupte pentru că finalul unei lupte este cel mai important.

Pe de altă parte, Anda și Leo vor să plece și să lupte pentru relația lor dincolo de ușile casei Mireasa. Doamna Dana a spus că probabil Leo vrea să plece pentru că ceilalți concurenți au pus presiune pe el în ultimul timp.

Leo și Anda au aflat rezultatele cursei de eliminare

Cei doi logodnici și-au dorit mult să plece, dar doamna Dana spune că abandonul celor doi nu este deloc pe placul ei.

Doamna Dana: "Și-au dori să plece din orgoliu. Nu le place să lupte atât de mult. E un concurs. Leo cumva este tânăr și nu-și dă seama că trebuie să ducă lupta până la capăt".

Mama lui Leo a mai spus că va merge alături în afara casei alături de cei doi tineri pentru că ea se află în emisiune doar pentru a-i susține.

Decizia a stat în mâna publicului. 20,01 la 79,99 au fost procentele cursei de eliminare. Leo și Anda părăsesc casa Mireasa.

Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 2 iulie. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Mireasa 2021, sezonul 4. Ion, reacție la cuvintele lui Alex despre câștigătorii sezonului 4. În discuție a intervenit și...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x