Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora, alături de Inimioara atunci când a plâns. Ce a emoționat-o pe concurentă

Primul impact cu casa Mireasa nu a fost unul ușor. După ce s-au aranjat cât de cât, concurentele și-au adus aminte de cei dragi de acasă.

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora, alături de Inimioara atunci când a plâns. Ce a emoționat-o pe concurentă Galerie
Nora a fost cea care i-a fost alături Inimioarei atunci când aceasta și-a adus aminte de familie | Antena 1

Nora a fost cea care i-a fost alături Inimioarei atunci când aceasta și-a adus aminte de familie. Blondina i-a spus că ea la vârsta Inimioarei era deja căsătorită și că a văzut de-a lungul timpului și bune și rele.

Citește și: Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată ce povești au cele 8 fete

Nora, alături de Inimioara atunci când a plâns

"Capul sus. Greutățile din viața sunt multe, asta nu e o greutate."

Nora și-a mai dat seama de faptul că Inimioara este o fire foarte sensibilă, dar și un om extrem de credincios.

Nora Bodo are 29 de ani și s-a născut la Târgu-Mureș unde a locuit împreună cu părinții alături de care locuiește și în prezent. A avut o copilărie foarte frumoasă prin prisma relației cu părinții si cu sora ei.

Imediat după liceu s-a căsătorit, la vârsta de 20 de ani, o căsătorie care a durat 3 ani. Îl iubea enorm însă nu se intelegeau deloc. Crede ca din cauza meseriei lui. Este lăutar, cântă la nunți și era tot timpul plecat, în special noaptea. Nici anturajul lui nu era tocmai ok.

Simona Gherghe a spus și ea că și-a dat seama ce fel de om este Inimioara și că mai crede că emisiunea este o lecție de maturizare pentru concurentă. De asemenea, le-a încurajat pe fete să se susțină una pe cealaltă și să fie unite atunci când întâmpină probleme de orice natură. Misiunea lor în casă este dragostea și acest lucru trebuie să le unească și mai tare.

Citește și: Cine sunt concurenții de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată poveștile băieților și mamelor

Cine este Inimioara Mariana Joian

S-a născut pe 7 iulie 1995, la Focșani. A copilărit la Soveja și ulterior, după ce au divorțat părinții, s-a mutat la Focșani, cu mama si cei doi frați. Mai are o sora Violeta, 29 de ani, și un frate, Emanuel, 15 ani. Se înțelege foarte bine cu cei doi frați.

Inimioara se consideră o persoană timidă, rușinoasă, nu-i place sa intre in conflicte. Își dorește foarte mult copii, mulți, câti o vrea Dumnezeu. De foarte mult timp se gândește la nuntă, la un soț. Când cineva o întreabă dacă are relatie, ea începe să plângă…își dorește mult o familie.

Vrea să găsească un băiat pentru totdeauna, pentru tot restul vieții. Visează să se căsătorească. I-ar plăcea un băiat mai înalt decat ea, să fie brunet, ochii căprui, dar nu tine neapărat la aspectul fizic. Ar trebui să fie credincios, sensibil, tandru, loial și înțelegător.

Premiera sezonului 5 Mireasa de la Antena 1, lider de audienţă... Mireasa 2022, sezonul 5. Aron a mers în casa mamelor și a fetelor. Cine i-a atras atenția concurentului...
Video Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Săptămânii Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Săptămânii Vineri, 22.09.2023, 17:05
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană Sambata, 23.09.2023, 15:14
Mireasa, sezon 6. Gabriela, imaginea care i-a îngrijorat pe fani. Are legătură cu copilul ei. Fata a șters poza după publicare

Mireasa, sezon 6. Gabriela, imaginea care i-a îngrijorat pe fani. Are legătură cu copilul ei. Fata a șters poza după publicare

Gabriela Pițigoiu a publicat o fotografie care a lăsat loc de interpretări și chiar i-a îngrijorat pe fani. Fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa a șters imaginea la scurt timp de la publicare.

Sambata, 23.09.2023, 16:40
Mireasa, sezon 2. Claudia Shik, primele imagini cu chipul fiului său. Cum arată Elias Andrei

Mireasa, sezon 2. Claudia Shik, primele imagini cu chipul fiului său. Cum arată Elias Andrei

Claudia Shik, fosta concurentă a sezonului 2 Mireasa, a născut un băiețel la începutul lunii septembrie. Bruneta a publicat imagini cu chipul fiului său, la 2 săptămâni de la naștere.

Sambata, 23.09.2023, 13:42
Mireasa, sezon 6. Anunțul făcut de Raluca, la scurt timp după ce fanii au spus că s-ar fi despărțit de Alex

Mireasa, sezon 6. Anunțul făcut de Raluca, la scurt timp după ce fanii au spus că s-ar fi despărțit de Alex

Raluca nu a vorbit despre relația sa cu Alex, însă a făcut noi anunțuri despre viața ei atât pe plan profesional, cât și personal.

Sambata, 23.09.2023, 11:56
Mireasa, sezon 8. Imagini de la plecarea Bogdanei. Liviu a avut o reacție nervoasă, iar fata i-a reproșat ceva Alinei

Mireasa, sezon 8. Imagini de la plecarea Bogdanei. Liviu a avut o reacție nervoasă, iar fata i-a reproșat ceva Alinei

Bogdana, iubita lui Liviu, a părăsit competiția în urma galei Mireasa de pe 22 septembrie 2023. Imaginile de la plecarea fetei au fost difuzate la Mireasa, Capriciile Iubirii.

Sambata, 23.09.2023, 09:18
x