Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora și Aron, fotografie împreună: "Prietenia e lucrul cel mai greu de explicat"

Nora și Aron au fost amândoi concurenți în casa Mireasa în sezonul 5. Deși amândoi au fost eliminați, se pare că relația lor de prietenie a rămas în picioare.

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora și Aron, fotografie împreună: "Prietenia e lucrul cel mai greu de explicat"
Nora și Aron, fotografie împreună | Antena 1

Nora a ieșit din casa Mireasa după ce starea ei de sănătate s-a agravat în urma conflictului cu doamna Dana, mama lui Leo. Nora și Leo au avut o relație, dar mama băiatului nu a fost deloc de acord cu iubirea lor din cauza trecutului fetei.

Nora și Aron, fotografie împreună

Deși a luptat mult pentru relația ei, la un moment dat starea de sănătate a Norei s-a agravat, iar medicii au recomandat ca fata să părăsească casa Mireasa pentru a merge acasă și a primi îngrijiri medicale corespunzătoare.

Atunci când a plecat din casa Mireasa, Leo și Nora s-au despărțit, dar și-au promis că se vor căuta afară. Cu toate acestea, Leo are acum o nouă relație cu Anda.

Aron a părăsit și el casa Mireasa în urma unei curse de eliminare. În ciuda faptului că a avut două relații în casă, cu Alexandra și cu Elena, nici el nu și-a găsit fericirea în competiție.

După ce a fost eliminat, Nora și Aron s-au întâlnit. Cei doi s-au fotografiat împreună, iar Nora a publicat imaginea pe contul ei de Instagram. Aceasta este descrierea imaginii: "Prietenia e lucrul cel mai greu de explicat. Nu este ceva ce se poate învăța la școală. Dar dacă nu ai învățat ce înseamnă prietenia, nu ai învățat nimic."

Aron a comentat la fotografie și a scris următorul text: "Nașa mea 🔝🥵😘te pup🤍".


INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările


Fanii nu au avut cum să rateze această postare și le-au spus că sunt frumoși și că le doresc să rămână toată viața foarte buni prieteni. Au fost și oameni care le-au spus că le stă bine împreună, dar și cârcotași: "Si asa pui mâinile pe prieteni?".

Mesajul lui Aron după ce a fost eliminat

În Gala Mireasa din 21 mai 2022, Aron a fost eliminat. Tânărul a plecat singur spre casă pentru că bunica lui, doamna Elena, a rămas în competiție pentru a îl însoți pe Sese.

Aron a primit bucuros vestea, mai ales că nu o dată și-a exprimat dorința de a pleca acasă. Fostul concurent de la Mireasa sezon 5 nu a avut noroc să-și găsescă pe cineva în show-ul matrimonial.

Mai întâi, el a fost interesat de Alexandra, cu care a format un cuplu. Totuși, după câteva săptămâni, cei doi s-au despărțit. De vină erau, spunea tânăra, reacțiile lui.

Ea s-a orientat rapid către Cosmin, cu care are și acum un cuplu, în afara competiției. Aron a încercat să o recâștige în perioada când iubitul ei era pedepsit pentru accesul de violență, însă fără succes. După eliminare, Aron a rămas o noapte în București și apoi s-a îndreptat spre casă. Din camera de hotel, el a postat un mesaj pe Instagram.

”Buna dragilor !!! După un timp de 4 luni ne revedem ! Ma bucur sa fiu alături de voi și sper ca și voi va bucurați deodată cu mine ! Am trăit experiența vieții mele și cu siguranța nu regret o secunda ! Așa ca 2022 cel mai tare an ever ! Mulțumesc tuturor!”, a scris Aron pe contul său de Instagram.

Mireasa sezon 3. Maria Roman, schimbare de look. S-a vopsit și e foarte încântată de rezultat... Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese au avut din nou discuții. Totul a pornit de la niște melodii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x