Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Sebastian, declarație de dragoste pentru noua iubită. Ce i-a transmis fostul concurent

Sebastian, fostul concurent din sezonul 5 Mireasa, a publicat pe contul de Instagram o nouă imagine cu iubita sa. Iată ce declarație spectaculoasă de dragoste i-a făcut celei care l-a cucerit, la scurt timp de la eliminarea din show-ul matrimonial.

Colaj cu Sebastian, concurent Mireasa sezonul 5, în sacou roz și cămașă albă Galerie
Sebastian, fostul concurent din sezonul 5 Mireasa, a publicat pe contul de Instagram o nouă imagine cu iubita sa. | Antena 1

Sebastian, fostul concurent din sezonul 5 Mireasa, este mai îndrăgostit ca niciodată de noua lui iubită. Tânărul a publicat prima imagine cu partenera sa la începutul lunii aprilie, atunci când și-au oficializat relația pe rețelele sociale.

Deși a încercat să cunoască mai multe fetele din casa show-ului matrimonial de la Antena 1, se pare că Sebastian a reușit să își găsească sufletul pereche în afara competiției. Acesta a încercat o cunoaștere mai profundă cu Inimioara atunci când a ajuns acasă, însă neînțelgerile și-au spus cuvântul, lucru pentru care a renunțat la gândul de a forma un cuplu cu ea.

Sebastian, mesaj romantic pentru noua sa iubită, Karina

Pentru că este foarte activ pe rețelele sociale și nu ezită să își țină la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața sa, fostul concurent al sezonului 5 Mireasa nu a ezitat să mărturisească tuturor că este îndrăgostit de o frumoasă șatenă.

De curând, Sebastian a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Instagram o nouă imagine în care apare alături de Karina, femeia care i-a „furat” inima. De asemenea, declarația de dragoste pe care i-a făcut-o fetei a atras toată atenția internauților.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Mioara s-a supărat pe Larisa și a jignit-o. De la ce a pornit totul

Nu ştiu dacă-i despre cât eşti de frumoasă,
Sau despre cum zâmbeşti când îmi spui tot ce te apasă.
Vreau să ridic o casă şi-am nevoie de-o nevastă,
Orice golan păstrează o floare permanent în glastră❤️
”, a scris tânărul la descrierea postării, vizibil îndrăgostit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu zâmbetul larg pe buze și cu mâna în jurul taliei iubitei sale, Sebastian pare că este mai fericit ca niciodată în noua sa relație.

Postarea fostului concurent Mireasa a generat 2 mii de aprecieri și o mulțime de reacții din partea prietenilor virtuali.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Giovana a cedat și a plâns pentru prima dată de când e în competiție. Care e motivul

„Wow, deja ai pe altcineva”, „Bravo, sper să fii fericit!” sau „Felicitări, dragilor! Să vă țină”, sunt doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online care și-au dorit să lase un mesaj la pozele tânărului cu Karina.

Din ce motiv au încheiat cunoașterea Inimioara și Sebastian

Inimioara și Sebastian s-au cunoscut în casa Mireasa, acolo unde tânăra i-a atras atenția concurentului încă din prima clipă. Cei doi au încercat să acorde o șansă cunoașterii dintre ei în competiție, dar și acasă după ce au fost eliminați din show-ul matrimonial.

Concurenții sezonului 5 Mireasa au decis să pună punct cunoașterii dintre ei în urma unui motiv întemeiat. Tânăra a fost pusă într-o situație neașteptate în ziua în care a fost să-i facă o surpriză băiatului cu ocazia zilei lui de naștere: ”Mie nu-mi pare rău, a fost mai bine așa pentru că Dumnezeu are ceva mai bun pentru mine. Cu siguranță, a fost mai bine că am văzut aceste lucruri de la început. Să nu formăm o relație și pe parcurs să le văd. S-au întâmplat mai multe lucruri.”

Mireasa 2021, sezon 3. Ce a postat Anamaria după ce a confirmat despărțirea de Bogdan. Videoclipul cu subînțeles... Mireasa 2022, sezon 5. Elena, victima violenței domestice. Mărturisirile care au uimit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x