Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Task-ul încrederii pentru Sabrina și Perneș. Momentul adevărului pentru cei doi

A venit rândul Sabrinei și al lui Perneș să participe la task-ul încrederii. Băiatul și iubita lui s-au așezat la masa dezvăluirilor.

Mireasa 2022, sezonul 5. Task-ul încrederii pentru Sabrina și Perneș. Momentul adevărului pentru cei doi Galerie
Task-ul încrederii pentru Sabrina și Perneș | Antena 1

Prima dată cei doi au intrat în galeria foto și s-au uitat la poze. Sabrina a găsit în telefonul iubitului ei mai multe fotografii cu fostele iubite sau prietene și a întrebat de fiecare dintre ele.

Task-ul încrederii pentru Sabrina și Perneș

La un moment dat, Sabrina a spus că nu vrea să se mai uite la imagini și și-a întrebat iubitul de ce mai păstrează acele filmări în telefon.

Sabrina a început să citească mai apoi conversații. Perneș a fost prins de o fată că acesta vorbea și cu cea mai bună prietenă a ei. Logodnica lui Perneș a spus că a râs un pic pe seama comversațiilor dintre iubitul ei și alte fete.

Perneș a spus că acesta a fost testul suprem pentru iubita lui, iar la final a afirmat că este mândru de ea. Băiatul și-a dat seama că Sabrina nu l-a mințit cu nimic până acum și a fost foarte fericit pentru asta.

Cum a încercat Perneș să o împace pe Sabrina

În ultimele zile, Perneș și Sabrina au trecut printr-o perioadă mai dificilă a relației lor. Acum se pare că tensiunile dintre cei doi au început să se reducă, motiv pentru care tânărul a încercat să își împace logodnica. Iată ce dezvăluiri au făcut aceștia despre planurile de viitor pe care le au.

Perneș și Sabrina au întâmpinat unele dificultăți în ultima perioadă. Cei doi au avut mai multe neînțelegeri și certuri, înainte ca tânărul se se accidenteze și să fie transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Odata ce tensiunile și conflictele s-au mai ameliorat, concurentul a luat inițiativa de a-și împăca logodnica, chiar dacă erau în continuare certați. Acesta a decis să poarte o discuție sinceră cu Sabrina în grădina Mireasa.

Concurenții au discutat despre situațiile în care au fost puși de curând, dar și despre planurile de viitor pe care le au. Cei doi au povestit despre cum va arăta „drumul” lor la ieșirea din competiție.

Mireasa 2022, sezonul 5. Yana și Andrei au avut parte de o noapte la hotel. Cum s-au simțit cei doi... Mireasa 2022, sezonul 5. Ce a transmis Yana, la scurt timp după ce a părăsit competiția. Intervenția ei în direct...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x