Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Tatăl Elenei, intervenție telefonică după ce Adrian a confirmat că formează un cuplu cu fiica lui

Adrian a surprins pe toată lumea cu afirmațiile sale după plecarea lui Aron din casa Mireasa. tânărului a confirmat faptul că formează un cuplu cu Elena, fapt pentru care este foarte fericit. La scurt timp de la dezvăluirile sale, tatăl concurentei a decis să intre în direct printr-o convorbire telefonică la Mireasa - Capriciile Iubirii. Iată ce i-a transmis bărbatul fiicei sale.

Elena și Adrian Mireasa Galerie
Adrian a surprins pe toată lumea cu afirmațiile sale după plecarea lui Aron din casa Mireasa | Antena 1

Apropierile dintre Adrian și Elena au pus pe gânduri publicul. Cei doi se simt foarte bine unul în preajma celuilalt, iar după plecarea lui Aron pare că relația dintre ei a început să funcționeze și mai bine.

De curând, concurentul a uimit telespectatorii cu o mărturisire neașteptată. Acesta a comfirmat că formează un cuplu cu Elena: „O să mergem să mulțumim împreună și o să le spunem că suntem un cuplu. Tuturor. Să fie clară treaba!”.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Elena, în lacrimi după o afirmație făcută de Adrian. Cum s-a ajuns aici

La scurt timp de la afirmațiile sale, Adrian și concurenta au avut parte de o surpriză la Mireasa - Capriciile Iubirii, de la Antena Stars. Tatăl Elenei a avut o intervenție telefonică prin care și-a dorit să discute cu fiica lui, dar și cu bărbatul alături de care își petrece timpul în casa show-ului matrimonial.

Ce au discutat Adrian, Elena și tatăl concurentei la Mireasa - Capriciile Iubirii

Gabriela Cristea i-a dat o veste surprinzătoare Elenei la Mireasa - Capriciile Iubirii. Concurenta a rămas fără cuvinte atunci când și-a auzit tatăl printr-o intervenție telefonică. Bărbatul a intrat în direct pentru a vorbi cu fata lui.

„Te-am văzut acolo, te văd și acum. Ești veselă, bravo ție! (...) Băiatul ăsta e mai timid. Ea știe cel mai bine cum e cu băiatul.”, a dezvăluit domnul Ion.

Întrebat despre părerea pe care o are în privința lui Adrian, tatăl Elenei a răspuns direct că fiica lui știe ce este cel mai bine pentru ea, dar abia așteaptă să fie în postura de socru mic: „Abia aștept să fiu socru mic. Ne dorim un nepoțel, mi-e că să o ia fata înainte”.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Părinții Elenei și-au spus părerea despre Adrian. Ce a zis mama despre pretendentul fiicei

Mama Elenei nu s-a putut abține să nu-i transmită fiicei sale câteva urări cu ocazia zilei sale onomastice de acum câteva zile. Mai mult decât atât, femeia a spus și câteva cuvinte despre Adrian: „Ce să zic... Eu nu zic nimic să știți. Nu e nevoie să îmi placă mie, dar... ea știe cel mai bine”.

După ce a discutat cu părinții săi, concurenta a afirmat că Adrian pare a fi pe placul celor care au crescut-o, fapt observat din conversația pe care a avut-o cu ei: „E de bine din moment ce a zis asta, sigur spunea dacă nu-i plăcea.”

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese s-au logodit la mare. Fata a spus un DA hotărât... Mireasa 2022, sezonul 5. Sese și Giovana au avut „o noapte de pomină” după ce s-au logodit. De ce a plâns mama concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x