Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Valentin lipsește din emisiunea live. Acesta a plecat la Timișoara. Ce se întâmplă

Valentin, partenerul Alinei, lipsește astăzi din emisiunea live. Simona Gherghe a anunțat că băiatul a plecat la Timișoara. Care este motivul.

Mireasa 2022, sezonul 5. Valentin lipsește din emisiunea live. Acesta a plecat la Timișoara. Ce se întâmplă Galerie
Valentin, partenerul Alinei, lipsește astăzi din emisiunea live. Simona Gherghe a anunțat că băiatul a plecat la Timișoara. Care este motivul. | Mireasa

Emisiunea de miercuri a început cu o veste care a surprins pe toată lumea! Valentin lipsește din emisiunea live de astăzi. Acesta s-a întors la Timișoara.

De ce lipsește Valentin din emisiunea de miercuri. Ce s-a întâmplat cu băiatul

Emisiunea se apropie cu pași repezi de final și pregătirile pentru finală sunt în toi. Căsătoriile dintre parteneri sunt pregătite cu atenție în cazul în care aceștia vor spune “DA” în fața ofițerului de stare civilă.

Producția se ocupă cu multă atenție de fiecare concurent, iar controlul actelor este primul lucru esențial. Toți concurenții trec prin acest control și se pare că Valentin avea buletinul expirat.

Acesta a plecat la Timișoara pentru a-și face actul de identitate. Simona Gherghe a anunțat că Valentin nu are acces la telefon și nimeni dintre cei care au probleme cu actele nu va avea acces la telefon. Toată lumea cu acte expirate va pleca în deplină securitate în locul de unde provin.

Simona Gherghe: "A plecat să-și facă buletinul, nu avea cum să semneze actele de la primărie."

Valentin a plecat la drum fix în plină ceartă cu Alina! De data aceasta, după emisiunea de ieri, Alina și Valentin s-au certat foarte tare și doamna Eleonora a intervenit între ei. Alina a început să plângă și să țipe, în timp ce Valentin pe de-o parte încerca să o liniștească, dar pe de altă parte îi făcea reproșuri.

Tensiunea dintre ei este mare și se pare că Alina nu știa că acesta a plecat. Ea a fost anunțată de către Perneș dimineață că Valentin lipsește.

Simona Gherghe a anunțat că Valentin se va întoarce în această seară, probabil foarte târziu.

În emisia de ieri, Valentin și Alina s-au certat foarte tare în pauza de publicitate din emisiunea de ieri. Băiatul a ajuns să-i spună iubitei sale că vrea să termine orice legătură.

Ziua Alinei a debutat cu un scandal provocat de faptul că acesta s-a uitat în frigiderul băieților. Discuțiile de ieri au luat amploare și supărarea și-a spus cuvântul.

Valentin i-a reproșat iubitei sale toate lucrurile pe care le-a făcut pentru ea, iar incidentul cu frigiderul din camera băieților pare să fi ost scânteia care i-a adus chiar în pragul de a spune că se despart.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Ceartă la limita despărțirii. În pauza de publicitate lucrurile au escaladat între Valentin și Alina

Valentin a continuat să-i spună că și-a arătat dragostea sub toate formele, iar ea nu arată respect pentru câte face față de ea. “Nu mai îmi scoate ochii cu ceea ce faci pentru mine!”, spune tânăra. Acesta susține că s-a săturat de toanele partenerului său și de faptul că îi reproșează tot ce face pentru el.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș crede că plecarea lui din casă poate fi influențată de susținătorii lui Valentin

Băiatul susține că gesturile sale îi dovedesc că nu o iubesc. Cei doi ajung la neînțelegeri tot mai des, iar în pauza lucrurile s-au precipitat foarte tare și se îndreptau cu pași repezi către o despărțire: “Am de gând să închei relația, a spus Valentin. “Nu ai putut să apreciezi o secundă și să apreciezi partea bună a lucrurilor”.

Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș și Andrei, o nouă ceartă în casă! Ce observații neașteptate i-a făcut Sabrina iubitului ... Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese, între iubire și răfuială. Tânăra s-a certat la cuțite cu doamna Dana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x