Antena Căutare

Mireasa Confesiuni. Ce s-a întâmplat înainte de Marea Finală. Bia a dezvăluit ceva ce publicul n-a putut vedea

Bia a dezvăluit ce s-a întâmplat înainte de Marea Finală. Aceasta a spus ce nu s-a văzut la televizor.

bia si robert de la mireasa 8 Galerie
Bia a dezvăluit ce s-a întâmplat înainte de Marea Finală. Aceasta a spus ce nu s-a văzut la televizor. | Antena 1

Ziua cununiei civile a fost una emoționantă pentru Bianca și Robert. Cei doi au fost încântați de ideea că vor forma oficial o familie.

În ciuda tuturor celor care nu au crezut în ei, Bia și Robert au depășit împreună toate momentele dificile, inclusiv cearta cu doamna Anina.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Bia, în lacrimi în timp ce vorbea despre doamna Anina. Ce a mărturisit pentru prima dată

Mireasa Confesiuni. Ce s-a întâmplat înainte de Marea Finală. Bia a dezvăluit ceva ce publicul n-a putut vedea

Robert a declarat că a fost încântat de rochia și aspectul Biei din ziua Marei Finale, când s-au și căsătorit.

De cealaltă parte, Bia a rememorat momentele de dinaintea emisiunii, când spune că a plâns trei ore încontinuu din cauza emoțiilor.

”Ziua nunții a fost o zi foarte emoționantă. Am fost singura dintre toate fetele care trei ore la machiaj am plâns încontinuu. Toată lumea mă întreba de ce eram supărată. Veneau oameni la mine care mai rău puneau accentul pe i pentru că voiam să fiu puțin singură, să-mi liniștesc emoțiile. A fost de 10 ori mai intens și mai frumos decât mi-am imaginat.”, a mărturisit Bia.

Interviul integral poate fi urmărit AICI

Când vor fi disponbile în AntenaPLAY interviurile Mireasa: Confesiuni

Acest sezon de Mireasa: Confesiuni va fi compus din 11 interviuri. Prezentatoarele, finaliștii sezonului 8, dar și alți concurenți vor vorbi în cadrul interviurilor.

După interviurile cu cele două prezentatoare, următoarele episoade se vor lansa pe: 28 decembrie, 30 decembrie, 1 ianuarie, 4 ianuarie, 6 ianuarie, 8 ianuarie, 11 ianuarie, 15 ianuarie și 18 ianuarie.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Cu cine a petrecut Paul revelionul după declarațiile despre Roxana. Bărbatul s-a afișat cu o altă femeie

În cadrul interviurilor - confesiuni, tinerii fac declarații exclusive despre experiența trăită în casa Mireasa, dar și despre schimbările care au apărut în viața lor de când au părăsit competiția matrimonială de la Antena 1. De asemenea, finaliștii sezonului 8 își exprimă părerea la cald despre rezultatul publicului.

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți! Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial. Tot ce vrei e să dai PLAY!

Daria și Adrian de la Mireasa, anunț despre căsătorie? A cerut-o fostul concurent de soție pe aceasta? Ce au declarat... Mireasa Confesiuni. Bia a dezvăluit o discuție cu Ioana și Andreea despre Marius: ”A zis că are nevoie de psihiatru”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x