Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni. Concurenta pe care Andrei plănuiește să o cunoască mai bine. Pe cine spune că va căuta

Andrei de la Mireasa, nepotul doamnei Mirela, a spus că plănuiește să caute o fostă concurentă din sezonul 8.

colaj de imagini cu andrei si mai multe concurente de la mireasa Galerie
Andrei de la Mireasa, nepotul doamnei Mirela, a spus că plănuiește să caute o fostă concurentă din sezonul 8. | Antena 1

Andrei a fost prezent la Mireasa: Confesiuni. Acesta a discutat despre faptul că nu a reușit să găsească pe cineva în casa Mireasa.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Madi aruncă bomba! Spune că Marius și una dintre fete se cunosc din afara casei: ”E îndrăgostită de el”

Concurenta pe care Andrei plănuiește să o cunoască mai bine. Pe cine spune că va căuta

Andrei spune că doar Daria i-a plăcut din casa Mireasa, însă s-a arătat dispus să cunoască o fostă concurentă, cu care a avut tatonări în timpul competiției.

”Nu a fost nici din partea mea, nebunia aceea, să am sentimentele alea, focul, să pot să investesc totul, să zic ”da, simt pentru acea persoană”. Nu a fost să fie, dar asta nu e cu părere de rău sau chestii de genul ăsta. Doar spun ce am simțit eu. A fost și Daria, pe de o parte. Și la mine au fluturat anumite sentimente pentru Daria. Exclusiv pentru Daria, altă persoană din casă nu”, a zis Andrei.

Fostul concurent a admis că a avut o teamă: „Teama pe care o am eu de când mă știu: încrederea în oameni. E o chestie pe care am deslușit-o cu anii, asta și probabil din cauza faptului că oamenii nu sunt așa cum te aștepți. Odată ce te angrenezi într-o relație, apar acele chestii cu care te încrezi, creezi așteptări. Odată ce ai așteptările astea, cumva se direcționează și ele asupra ta”.

”Ai încerca ceva cu Andreea în afara competiției?”, a vrut să știe Primera. ”Da, o s-o caut, da.”, a afirmat el sigur.

Interviul complet poate fi văzut în AntenaPlay.

Când vor fi disponbile în AntenaPLAY interviurile Mireasa: Confesiuni

Acest sezon de Mireasa: Confesiuni va fi compus din 11 interviuri. Prezentatoarele, finaliștii sezonului 8, dar și alți concurenți vor vorbi în cadrul interviurilor.

După interviurile cu cele două prezentatoare și cu perechile finaliste, următorul episod se va lansa pe 18 ianuarie.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Ce relație are Sergiu cu Mircea și ce mare anunț a făcut. A dezvăluit tot ce nu a vrut să zică în show

În cadrul interviurilor - confesiuni, tinerii fac declarații exclusive despre experiența trăită în casa Mireasa, dar și despre schimbările care au apărut în viața lor de când au părăsit competiția matrimonială de la Antena 1. De asemenea, finaliștii sezonului 8 își exprimă părerea la cald despre rezultatul publicului.

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți! Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial. Tot ce vrei e să dai PLAY!

Mireasa, sezon 7. Cum a surprins-o Vlad pe Cătălina în ziua în care au împlinit 11 luni de relație. Ce mai fac foștii co... Mireasa: Confesiuni. E sau nu Andrei concurent în sezonul 9? Băiatul a lămurit misterul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x