Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni. Ce relație are Sergiu cu Mircea și ce mare anunț a făcut. A dezvăluit tot ce nu a vrut să zică în show

Mircea și Horia sunt două dintre numele care au fost aduse în casa Mireasa de către Madi, Sergiu și telespectatorii show-ului matrimonial.

colaj de imagini cu madi si sergiu de la mireasa sezonul 8 Galerie
Mircea și Horia sunt două dintre numele care au fost aduse în casa Mireasa de către Madi, Sergiu și telespectatorii show-ului matrimonial. | Antena 1

În vreme ce s-a spus că Horia a fost iubitul lui Madi, la fel s-a dat de înțeles că Sergiu ar fi avut mai mult decât o relație de prietenie cu Mircea.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Madi aruncă bomba! Spune că Marius și una dintre fete se cunosc din afara casei: ”E îndrăgostită de el”

Ce relație are Sergiu cu Mircea și ce mare anunț a făcut. A dezvăluit tot ce nu a vrut să zică în show

Sergiu a discutat deschis despre relația pe care o are cu Mircea. Ba mai mult, acesta a făcut un anunț interesant: el și Madi vor să se cunune religios în această vară.

”Pentru haterii care mă urmăresc, nașul nostru de cununie o să fie Mircea, așa că-l salutăm. Și-a luat săracul foarte mult hate. Poate să-l hateuiască în continuare că o să ne fie naș în vară.”, a spus Sergiu.

Soțul lui Madi a ținut să lămurească odată pentru totdeauna ce fel de relație au el și Mircea, după ce s-a speculat că ar fi vorba despre o legătură amoroasă: ”Mircea într-adevăr e om însurat, îl consider ca fiind fratele meu, omul ăla m-a ajutat pe mine foarte mult. Eu am plecat de la țară și cu apartamentul, și așa mai departe, nu a avut cine să mă învețe. El nu a știut săracul că îmi iau apartament în scara A, el stă în scara B. Cei care au știut au fost socrii lui și soția. În momentul respectiv, Mircea nu a fost în țară.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Ce relație a avut Madi cu Horia, de fapt: ”Chiar și de Revelion i-a scris La mulți ani”

El a venit abia după trei luni. Ei m-au ajutat foarte mult. Eu nu am avut nimic. M-a deranjat că el și-a luat foarte mult hate pe niște minciuni, niște bazaconii provocate de oamenii de afară. L-am menționat în emisiune pentru că așa am considerat eu, a fost singurul om din viața mea care m-a ajutat. În afară de mama, de bunica mea și de sora mea, el a fost singurul om care m-a ajutat. Pot să dau foarte multe detalii. Când te muți în apartamentul gol, nu îmi e rușine să o spun, nu am avut nici masă. El și soția lor mi-au oferit o masă unde pot să mănânc.”

”În continuare, relația dintre noi, de prietenie, e ok. O să ne fie și nașii noștri. Doar o relație de prietenie între noi și e fratele meu mai mare. Sunt atras doar de soția mea, nu de băieți. Soția mea poate să confirme.”, a mai adăugat Sergiu.

Interviul integral poate fi urmărit în AntenaPLAY.

Când vor fi disponbile în AntenaPLAY interviurile Mireasa: Confesiuni

Acest sezon de Mireasa: Confesiuni va fi compus din 11 interviuri. Prezentatoarele, finaliștii sezonului 8, dar și alți concurenți vor vorbi în cadrul interviurilor.

După interviurile cu cele două prezentatoare, următoarele episoade se vor lansa pe: 28 decembrie, 30 decembrie, 1 ianuarie, 4 ianuarie, 6 ianuarie, 8 ianuarie, 11 ianuarie, 15 ianuarie și 18 ianuarie.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. ”M-a deranjat că au câștigat Ioana și Marius”. Sergiu explică de ce a plecat acasă după Finală

În cadrul interviurilor - confesiuni, tinerii fac declarații exclusive despre experiența trăită în casa Mireasa, dar și despre schimbările care au apărut în viața lor de când au părăsit competiția matrimonială de la Antena 1. De asemenea, finaliștii sezonului 8 își exprimă părerea la cald despre rezultatul publicului.

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți! Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial. Tot ce vrei e să dai PLAY!

Mireasa: Confesiuni. Madi aruncă bomba! Spune că Marius și una dintre fete se cunosc din afara casei: ”E îndrăgostită de... Ce a postat Bogdana de la Mireasa cu privire la câștigătoarea sezonului 8, Ioana. Ce a ținut să precizeze în mediul onli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x