Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni. Madi aruncă bomba! Spune că Marius și una dintre fete se cunosc din afara casei: ”E îndrăgostită de el”

Madi a făcut o dezvăluire surprinzătoare la Mireasa: Confesiuni. Tânăra spune că Andreea și Marius se cunosc de doi ani.

colaj de imagini cu andreea, marius, madi, sergiu de la mireasa sezonul 8 Galerie
Madi a făcut o dezvăluire surprinzătoare la Mireasa: Confesiuni. Tânăra spune că Andreea și Marius se cunosc de doi ani. | Antena 1

Ba mai mult, conform declarațiilor făcute de soția lui Sergiu, Andreea ar fi foarte îndrăgostită de Marius.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. ”M-a deranjat că au câștigat Ioana și Marius”. Sergiu explică de ce a plecat acasă după Finală

Madi aruncă bomba! Spune că Marius și una dintre fete se cunosc din afara casei: ”E îndrăgostită de el”

Întrebată dacă vrea să mai vorbească despre vreun subiect, în finalul episodului 7 Mireasa: Confesiuni sezonul 4, Madi a ținut să puncteze un lucru.

Ea spune că Marius și Andreea se cunosc de doi ani, din afara casei Mireasa, și că tânăra e foarte îndrăgostită de soțul Ioanei.

”Ieșind afară și având acces la telefoane, am văzut multe lucruri, multe chestii care nu se știau. Probabil dacă se știau atunci, toată lumea își schimba părerea. Mă refer la anumite persoane, despre Andreea și despre Marius. Nu am avut niciun conflict cu niciunul în casă, dacă se știa chestia asta, toată lumea își schimba părerea. Ei s-ar fi cunoscut afară de doi ani de zile. Am niște surse, circulă peste tot. Atât pot să spun. Nu poate fi doar o bârfă, nu pot să spun sursa respectivă. Sursa poate fi chiar ea.”, a zis Madi.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Ce relație a avut Madi cu Horia, de fapt: ”Chiar și de Revelion i-a scris La mulți ani”

Ea nu a vrut să spună de unde știe, însă Sergiu a afirmat că este vorba despre cineva foarte apropiat Andreei. ”Nu știu dacă au avut o relație, dar știu că Andreea este foarte îndrăgostită de Marius și se cunoșteau de doi ani. Asta m-a dezamăgit. În casă părea o persoană destul de rezervată, destul de ok, iar când ieși afară să auzi anumite chestii și din surse sigure...”, a mai precizat Madi.

Interviul integral poate fi urmărit în AntenaPLAY.

Când vor fi disponbile în AntenaPLAY interviurile Mireasa: Confesiuni

Acest sezon de Mireasa: Confesiuni va fi compus din 11 interviuri. Prezentatoarele, finaliștii sezonului 8, dar și alți concurenți vor vorbi în cadrul interviurilor.

După interviurile cu cele două prezentatoare, următoarele episoade se vor lansa pe: 28 decembrie, 30 decembrie, 1 ianuarie, 4 ianuarie, 6 ianuarie, 8 ianuarie, 11 ianuarie, 15 ianuarie și 18 ianuarie.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. ”Conta imaginea” Cuplul în care Bogdana și Liviu spun că nu cred. Au făcut dezvăluiri din spatele camerelor

În cadrul interviurilor - confesiuni, tinerii fac declarații exclusive despre experiența trăită în casa Mireasa, dar și despre schimbările care au apărut în viața lor de când au părăsit competiția matrimonială de la Antena 1. De asemenea, finaliștii sezonului 8 își exprimă părerea la cald despre rezultatul publicului.

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți! Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial. Tot ce vrei e să dai PLAY!

Mireasa sezonul 3. Blaze și Izabela, imagine înduioșătoare alături de fiica lor. Cât de mult a crescut micuța... Mireasa: Confesiuni. Ce relație are Sergiu cu Mircea și ce mare anunț a făcut. A dezvăluit tot ce nu a vrut să zică în s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x