Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni. Cum comentează Dani acuzațiile că ar fi fost fals în timpul competiției Mireasa sezon 7

Dani și Daiana au fost protagoniștii episodului 7 Mireasa: Confesiuni. Întrebat cum comentează faptul că foștii colegi de competiție l-au numit ”fals”, Dani a încercat să explice ce fel de strategie a avut.

dani de la mireasa sezozn 7 Galerie
Dani și Daiana au fost protagoniștii episodului 7 Mireasa: Confesiuni. Întrebat cum comentează faptul că foștii colegi de competiție l-au numit ”fals”, Dani a încercat să explice ce fel de strategie a avut. | Antena 1

După ce mai mulți colegi de competiție l-au numit fals, Dani a explicat faptul că a avut, într-adevăr, o strategie, însă este vorba despre una care să-i ajute pe el și pe Daiana să iasă împreună din casa Mireasa.

Cum comentează Dani acuzațiile că ar fi fost fals în timpul competiției Mireasa sezon 7

În episodul 7 Mireasa: Confesiuni, Dani s-a apărat și a explicat de ce îl văd ceilalți ca fiind ”fals”.

”E mult dus cuvântul fals. Toată experiența asta este o competiție. Eu am văzut competiția exact ca pe un joc. În jocul ăsta erau eu cu Daiana, să facem cumva să trecem cumva printre ei și cu ei, cum ar fi mai bine, ca să ajungem spre final, să ieșim cum ne-am dorit și ne-am spus-o în fiecare lună, în fiecare săptămână, ne dorim să ieșim de mână, nu separați. Cum am făcut noi cel mai bine, ne facem să ne jucăm cartea, cum ni s-a spus și că e ok, și strategia noastră cum a fost să ajungem să ieșim de mână împreună.”, a zis Dani.

Daiana a menționat că nu i se pare nimic fals. ”Nu plecam cu ei de mână. Ce contează e că nu s-a jucat cu mine. Ce a făcut cu restul, pentru binele nostru, asta e partea a doua. Fiecare consideră cum vrea”, a susținut Daiana.

Interviul integral poate fi urmărit AICI.

Un nou sezon Mireasa: Confesiuni, disponibil pe AntenaPLAY

Mireasa: Confesiuni, seria exclusivă a platformei AntenaPLAY, continuă cu un nou sezon, cel de al treilea, ce îi va avea protagoniști pe concurenții tăi favoriți din cele șapte sezoane Mireasa.

Săptămânal vor fi lansate două interviuri, iar primul poate fi urmărit începând cu data de 11 iulie 2023 pe canalul exclusiv dedicat emisiunii de pe platforma AntenaPLAY.

În cadrul interviurilor- confesiuni, tinerii fac declarații exclusive despre experiența trăită în casa Mireasa, dar și despre schimbările care au apărut în viața lor de când au părăsit competiția matrimonială de la Antena 1.

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți din cele 7 sezoane. Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial. Tot ce vrei e să dai PLAY!

Mireasa, sezonul 4. Ce a răspuns Amalia când a fost întrebată, imediat după naștere, dacă Radu mai are sentimente pentru... Mireasa sezon 7. Roberto s-a afișat cu noua cucerire. Cum arată iubita concurentului: ”Te ador”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x