Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Antonio și Maria au vorbit despre posibilitatea de a deveni părinți: „Mi-am dorit mereu un băiat”

Maria și Antonio au luat contact cu fanii pe rețelele sociale. Cei doi au vorbit despre posibilitatea de a deveni părinți, iar băiatul a precizat că și-ar dori un băiat.

Antonio și Maria Galerie
Antonio și Maria au vorbit deja despre o posibilitatea de a deveni părinți | Antena 1

Antonio și Maria au avut o dicuție despre posibilitatea de a deveni părinți. Fata a precizat că nu este însărcinată din informațiile pe care le are până acum, dar dacă s-ar întâmpla, un bebeluș ar fi dorit.

„Îl iubesc cu toate defectele lui. M-am regăsit în el. E ciudat ca mine. Nu și-o ia în cap. Gata! S-a liniștit, s-a pus la casa lui. Am zis că asta e ultima lui șansă să se facă om în viață. Să se așeze la casa lui, să aibă și el o familie. Să veniți la botez peste 8 luni”, a spus Maria.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Unde au plecat Antonio și Maria după ce băiatul și-a vizitat familia. Cum și-a surprins tânărul soția

Ce au povestit Maria și Antonio, la scurt timp după ieșirea din casa Mireasa

„Dacă e de băiat și mâine poate să fie botezul”, a continuat Antonio.

„Nu sunt însărcinată. Glumesc. Nu cred că sunt”, a spus Maria.

„Vă spunem după 20 încolo. Nu știm sigur, așteptăm o perioadă”, a spus Antonio.

„Nu o să fiu tată de fată, ci de băiat”, a spus Antonio.

„Dacă insiști, o să avem o fetiță”, a spus Maria.

„Am glumit. Suntem conștienți că mai întâi trebuie să ne punem pe picioarele noastre. Avem multe idei, multe planuri. Avem destul de multe calități și chestii pe care ni le putem exploata”, a spus Antonio.

„Un băiețel avem deja, dar Antonio mai vrea 3 băieței. Nu vine bebe! Am glumit!”, a spus Maria.

„Dar dacă s-ar întâmpla… n-aș zice nu. Mi-am dorit mereu un băiat așa nebun ca mine. Dar dacă ar fi fată aș iubi-o enorm”, a spus Antonio.

Maria a mai povestit că a vorbit la telefon cu mama lui Antonio.

„Părinții mei sunt super ok. Dacă eu sunt fericit e bine și pentru voi”, a spus Antonio.

De asemena, Antonio și Maria au precizat că plănuiesc să plece împreună în Anglia.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Maria, imagini emoționante cu fiul ei, la scurt timp dupa ce ea și Antonio au câștigat marele premiu

Maria şi Antonio sunt câştigătorii celui de-al şaptelea sezon Mireasa

Maria și Antonio sunt câștigătorii premiului de 40.000 de euro. Cei doi au spus „DA” în fața primarului, în Finala Mireasa de pe 10 iulie 2023.

Cei doi și-au făcut jurăminte emoționante înainte să semneze certificatul de căsătorie.

„N-am să-ți promit pentru totdeauna, însă îmi doresc să te iubesc cât ne permite viața”, a spus Maria.

„Când am fost în cele mai urâte ipostaze tu ai fost lângă mine. Uneori mă gândesc că ești prea bună pentru mine. Îți jur că te voi respecta, te voi înțelege și voi fi sincer și corect toată viața”, a spus Antonio.

Maria și Antonio au intrat în competiția Mireasa pe data de 8 martie 2023, cu 2 luni mai târziu față de debutul sezonului 7. Intrarea lor în același timp în casă i-a făcut să se apropie.

Maria și Antonio s-au declarat pentru prima dată un cuplu pe 6 aprilie, după ce s-au sărutat pe canapea. Cei doi erau de câteva zile în tatonări, însă spuneau că și-ar dori să se sărute în ploaie, dar nu au mai așteptat acest fenomen meteo. Lucrurile nu au mers bine între ei. Irina, prietena amândurora atunci, era permanent prezentă în discuțiile lor de cuplu, iar în emisiune s-a pus problema unei atracții venite din partea Irinei pentru Antonio, lucru negat de toți cei trei implicați. O conversație între Zain și Maria l-a făcut pe Antonio să critice dubla măsură și să aducă în discuție despărțirea de iubită. Separarea s-a produs pe 14 aprilie când Antonio concluziona: „Dacă tu ceri ceva și nu poți să oferi, atunci avem o problemă! Acțiunile fiecăruia vor vorbi în continuare”.

Când casa Mireasa s-a împărțit în două pentru o săptămână: casa cuplurilor și casa celor singuri a fost momentul în care Maria și Antonio au ales să se apropie unul de celălalt din nou. Fata, care a mărturisit că la începutul parcursului ei în competiție nu reușea să se simtă în largul ei din cauza camerelor, i-a permis lui Antonio să o cunoască mai bine, iar la finalul lunii mai cei doi s-au sărutat în ploaie.

Cererea în căsătorie a fost una spontană, în lanul de lavandă. Băiatul s-a așezat în genunchi în fața Mariei și i-a oferit un inel improvizat, confecționat din lavandă, iar fetei nu i-a venit să creadă.

După momentele grele pe care le-au traversat împreună, Maria și Antonio au decis să se căsătorească în Finala sezonului 7 Mireasa.

Radu de la Mireasa sezon 2 a devenit tată. Ce au anunțat el și Amalia pe internet... Mireasa: Confesiuni. Maria și Antonio au spus ce alt cuplu ar fi meritat să câștige marele premiu al sezonului 7...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x