Antena Căutare

Mireasa, Gala din 13 februarie 2021. Adevăratul motiv al despărțirii dintre David și Andra. Adevărul a ieșit în sfârșit la iveală

Emoții și tensiuni în casa Mireasa pentru David și Andra, care s-au despărțit săptămâna aceasta, dar se pare că David avea alt plan pentru relația lor.

david și andra Galerie
De ce s-au despărțit, de fapt, David și Andra | Antena 1

David și Andra au trecut prin momente tensionate în casa Mireasa. Inițial, David a fost reticent la încercările Andrei de împăcare, după care a venit rândul lui să fie respins, atunci când a încercat să îi spună Andrei exact de ce s-au despărțit.

Se pare că David nu a vrut să se despartă de Andra, cu adevărat, așa cum a încercat să îi explice și tinerei.

Adevăratul motiv din spatele despărțirii dintre David și Andra, în casa Mireasa

După ce Andra a fost respinsă de David, atunci când s-a dus la el în cameră, nu a vrut să mai audă de încurajările celorlalți despre posibila lor împăcare.

Citește și: Mireasa, Gala din 13 februarie 2021. Mihai a dat cărțile pe față. E sau nu îndrăgostit de Bianca

”Dar nu mai vreau eu. Gata, e punct!” a declarat Andra cu lacrimi în ochi când ceilalți din casă au încercat s-o împace.

”La starea pe care o am, mi-aș dori să plece acasă,” a declarat tânăra, clar afectată de despărțirea dintre ea și David.

”Lacrimile ei spun că vrea să plece,” a declarat David.

După câteva zile de tensiuni și lacrimi, cauzate de despărțirea neașteptată între David și Andra, adevărul a ieșit în sfârșit la iveală.

Se pare că David a avut un plan de la bun început - el nu a vrut să se despartă du adevărat de Andra, doar s-a folosit de această strategie pentru a-i oferi ce credea că vrea, respectiv șansa de a fi votată să plece acasă.

”M-am purtat așa, pentru că așa trebuia!” a declarat David, atunci când a încercat să justifice situația în fața Andrei, care nu părea foarte convinsă de spusele lui.

”Nu puteam să-ți spun. Nu trebuie să știi, că dacă știi, te porți ciudat,” s-a apărat David. ”Oricum voiam să continuăm afară.”

”Hai să ne purtăm ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat,” a continuat tânărul.

La încercările lui David, Andra a fost reticentă și neiertătoare la început, însă discuția s-a terminat cu lacrimi și un sărut.

”Acum nu mai contează. Dacă vrei să rămânem, rămânem,” a încheiat David.

”Tot cu strategiile, David?” a întrebat Simona în timpul Galei Mireasa din 13 februarie 2021.

”Da, dar de data asta a fost nevoie,” s-a apărat David.

Citește și: Mireasa, Gala din 13 februarie 2021. Ce fată a fost eliminată chiar înainte de Ziua Îndrăgostiților

În cadrul Galei din 13 februarie 2021, David și Andra păreau împăcați. Ei și-au zâmbit și au glumit, așa că rămâne de văzut cum va evolua relația lor la emisiunea Mireasa și după ce vor ieși din casă.

Mireasa, Gala din 13 februarie 2021. Mihai a dat cărțile pe față. E sau nu îndrăgostit de Bianca... Mireasa 2020, Gala din 13 februarie 2021. Ce fată a fost eliminată chiar înainte de Ziua Îndrăgostiților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x