Antena Căutare

Mireasa 2020, Gala din 13 februarie 2021. Ce fată a fost eliminată chiar înainte de Ziua Îndrăgostiților

O nouă serie de eliminări a zguduit casa Mireasa! Concurenții și-au exprimat voturile și una dintre fete a fost nevoită să părăsească definitiv competiția.

gala mireasa 13 februarie 2021 Galerie
Cine a părăsit Casa Mireasa în Gala din 13 februarie 2021 | Antena 1

În gala Mireasa din 13 februarie 2021, concurenții și-au exprimat voturile despre ce fete trebuie să părăsească emisiunea.

Noua ediție a emisiunii Mireasa a adus surprize pentru toți cei din casă. Concurenții au dat diferite motive pentru voturile lor din această săptămână, unii mai reticenți, alții mai convinși.

În final, votul publicului și-a spus cuvântul și fata care a părăsit competiția a fost o surpriză pentru toți.

Ce fete au fost nominalizate pentru eliminare în Gala Mireasa din 13 februarie 2021

Azi, toți concurenții au putut nominaliza ce fete vor să plece acasă, inclusiv celelalte fete, într-o premieră pentru Mireasa.

Vezi ce fată a fost nevoită să părăsească emisiunea Mireasa în video-ul de jos

Prima care a intrat în camera de votare a fost Mădălina, care a delcarat că nu se aștepta la această surpriză în casă. Următoarea care și-a exprimat votul a fost Claudia, care a încercat să se hotărască pe cine să voteze chiar în camera de votare.

Citește și: Mireasa, Gala din 13 februarie 2021. Cum arată clasamentul publicului. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

Au urmat Ștefania, care a votat cel mai repede dintre toți, după Andreea, Andra și Bianca.

”Este cea mai grea Gală de până acum,” au declarat concurentele atunci când a venit și rândul băieților să voteze ce fată va fi eliminată astăzi.

Primul băiat a fost Radu, ce nu părea foarte convins de cine va vota, dar care s-a hotărât până la urmă.

Adelin și mama sa au intrat amândoi în camera de votare, după votul lui Alexandru, urmați de Mia și David, iar runda de nominalizări s-a încheiat cu doamna Ermina și Mihai.

Bianca a nominalizat-o pe Claudia, care i-a și mulțumit după ce a auzit votul. Votul Andrei a mers tot către Claudia, pe când David a nominalizat-o pe Mădălina, după care Claudia a mai primit un vot.

Ștefania a primit și ea două nominalizări, una din partea lui Adelin. În curând, s-au strâns 8 voturi pentru Claudia, inclusiv ultimul vot, al lui Mihai.

”Era de așteptat,” a declarat tânăra.

Ce fată a fost eliminată în Gala Mireasa din 13 februarie 2021

Într-un final, Claudia a strâns 8 voturi și Ștefania 2. Cele două erau în pericol de eliminare, dar votul publicului e cel care își spune cuvântul mereu.

În urma voturilor publicului, Ștefania a fost votată Fata Săptămânii, ceea ce a salvat-o de la plecare.

Mădălina s-a gândit mult timp dacă să folosească sau nu amuleta, dar a decis, într-un final, să o ajute pe Andra.

Citește și: Mireasa, Gala din 13 februarie 2021. Adevăratul motiv al despărțirii dintre David și Andra. Adevărul a ieșit în sfârșit la iveală

În acest caz, chiar dacă Andra a primit cele mai puține voturi din partea fanilor, în această săptămână, și ar fi fost nevoită să plece acasă alături de Claudia, care a primit cele mai multe nominalizări, amuleta a salvat-o.

Într-un final, Andra a decis să meargă mai departe cu David, în concursul Mireasa, pe când Claudia a fost nevoită să plece acasă în urma nominalizărilor și voturilor din această săptămână, din Gala Mireasa din 13 februarie 2021.

Mireasa, Gala din 13 februarie 2021. Adevăratul motiv al despărțirii dintre David și Andra. Adevărul a ieșit în sfârșit ... Mireasa 2020, sezon 2. Cum a fost plecarea Claudiei. Ce i-a spus doamna Ermina la despărțire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x