Antena Căutare

Mireasa, Gala din 13 februarie 2021. Cum arată clasamentul publicului. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

Emoții în casa Mireasa în momentul în care au fost anunțate numele celor care au fost votați în această săptămână și a fost dezvăluit clasamentul final.

simona gherghe, imbracata in bej Galerie
Cine a primit cele mai multe voturi din Casa Mireasa în această săptămână | Antena 1

Toate voturile au fost numărate și numele celor mai votați concurenți din această săptămână a fost anunțat. Surprizele nu au lipsit nici în această gală Mireasa.

Voturile de pe toate cele 3 platforme s-au adunat, iar numele celor mai votați concurenți din această săptămână a fost anunțat.

În aceasta săptămână, s-au înregistrat numeroase voturi pe platforma Mireasa și au fost create trei topuri cu favoriții fanilor.

Ce concurenți Mireasa au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți în Gala Mireasa din 13 februarie 2021

După ce Simona a declarat stop vot, ea a anunțat și numărul fantastic de voturi care au fost înregistrate în această săptămână - 3 milioane de voturi, un posibil record pentru emisiunea Mireasa, potrivit prezentatoarei.

Cine a fost votată Mama Favorită în casa Mireasa

Din cele 3 milioane de voturi ale publicului înregistrate în această săptămână, mama favorită a fanilor emisiunii, cu 53.27%, a fost desemnată Ermina.

Citește și: Mireasa, Gala din 13 februarie 2021. Adevăratul motiv al despărțirii dintre David și Andra. Adevărul a ieșit în sfârșit la iveală

”Felicitări, doamnă,” a spus Simona.

Cine a fost votată Fata Săptămânii în casa Mireasa

La cea mai grea Gală Mireasa de până acum, din 3 milioane de voturi, Fata Săptămânii a fost desemnată, cu 29.75%, Ștefania, ceea ce a salvat-o de la nominalizare, unde primise 2 voturi.

Citește și: Mireasa, Gala din 13 februarie 2021. Mihai a dat cărțile pe față. E sau nu îndrăgostit de Bianca

Cu 29.7%, pe locul 2, a fost desemnată Bianca, care a primit și imunitate, deși nu fusese nominalizată de ceilalți concurenți. Ultima clasată în topul voturilor fanilor a fost desemnată Andra.

Cine a fost votat Băiatul Săptămânii în casa Mireasa

Dintre băieții din această săptămână, favoritul fanilor în Gala Mireasa din 13 februarie 2021, cu 65% dintre voturi, a fost desemnat Băiatul Săptămânii, din nou, Mihai, în aplauzele tuturor din studio.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x