Antena Căutare

Mireasa – imagini nedifuzate la TV! Ce s-a întâmplat cu doi dintre concurenţii show-ului

            S-au incins spiritele în casa celui mai iubit reality show matrimonial din Romania, Mireasa. Minute în şir, Armando şi Andra au uitat de camerele de luat vederi, pornite 24 din 24 în cadrul reality show-ului şi şi-au dat frâu liber sentimentelor. Ce s-a întâmplat între cei doi concurenţi?

Cinci bãieţi şi 15 fete, cu vârste cuprinse între 19 şi 37 de ani au pornit în urmã cu 4 sãptãmâni în competiţia Mireasa ce pune la bãtaie un premiu de 40.000 de Euro şi o nuntã la cheie, în faţa unei ţãri întregi. Pe lângã marele premiu, echipa Mireasa pune la bãtaie şi mize sãptãmânale şi alte câştiguri-surprizã pentru care aceştia vor avea ocazia sã se întreacã. Pânã acum, patru dintre concurente au pãrãsit competiţia: Roxana, care a decis singurã sã iasã din concurs, în urma relaţiei cu Edy, iar Ella, Mãdãlina şi Roberta au fost eliminate.

Povestea cumplită a lui Florin, concurentul de la Mireasa, care a fost abandonat de părinți: ”A fost un Paște când nu am... Apropiera fizică dintre Armando și Andra, subiect de bârfă în casa "Mireasa" Ce au putut să facă cei doi amore...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Ultimele știri
x