Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 2 septembrie 2024. Ionela și Tess, ceartă de proporții în casă. Ce i-a povestit lui Robert despre familia ei

Ionela și Tess au avut parte de o ceartă de proporții în casa Mireasa, după gala de vineri. Concurentele și-au adresat replici dure, chiar în fața camerelor de filmat. Iată de la ce a pornit totul.

Galerie
Ionela și Tess au avut parte de o ceartă de proporții în casa Mireasa, după gala de vineri | Antena 1

În gala de vineri, 30 august 2024, Tess a primit o scrisoare din partea mamei sale în ceea ce îl privește pe Robert. Femeia i-a spus tinerei că nu înțelege comportamentul concurentului. Mai mult, aceasta i-a mai adăugat că nu este de acord cu o posibilă relație între ei.

După momentul tensionat, Ionela a ținut să își dea cu părerea despre mesajul pe care l-a primit Tess de la mama ei. Aceasta i-a spus colegei sale că ar trebui să țină cont și de vorbele femeii care i-a dat viață.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 28 august 2024. Ionela, în lacrimi, după criticile pe care i le-au adus ieri fetele. Ce s-a întâmplat

Tânăra nu s-a mai putut abține și a răbufnit. Tess a început să scoată la iveală detalii neașteptate despre trecutul său. Mai mult, reacția concurentei a speriat-o pe Ionela, spunând că nu se simte în siguranță lângă ea.

Ce a putut să facă Tess atunci când Ionela a adus-o în discuție pe mama ei la Mireasa sezonul 10, de pe 2 septembrie 2024

„Femeia n-are toate țiglele pe casă, nici atunci când își ia tratamentul. Părerea lui mama nu contează, eu știu mai bine de ce spun asta. Te mai trezești și tu să comentezi! Să îți vezi, fă, de treaba ta! Pe tine, fă, maică-ta te-a dat afară din casă în piciorele goale, ți-a pus vreodată cuțitul la gât. Nu mai comenta dacă nu știi situația”, a mărturisit Tess.

Ionela a ținut să comenteze, de față cu celelalte fete, reacția acidă a colegei sale. Mai mult, aceasta a cerut să se mute din cameră pentru că nu se simte în siguranță cu Tess.

Citește și: Mireasa sezon 10, 26 august 2024. Ionela și Raul au încheiat cunoașterea. Cei doi s-au certat. Care e motivul

„Ok, îmi retrag cuvintele, dar asta a fost părerea mea! Am crezut că mă ia la bătaie, nu consider că am spus ceva rău. Încercam doar să-i spun că unii n-au o mamă și că nu au de la cine să primească o vorbă bună. Eu vreau să mă mut din cameră, nu mă simt în siguranță. A fost un sfat, nu am jignit-o. Cum venea spre mine... m-am speriat! A folosit și un cuvânt urât, mi-a zis „fă”. Îmi vine să mă duc să le spun să mă mute din cameră. Eu nu mă simt în siguranță în condițiile astea. Doamne ferește! Poate am luat-o eu prea exagerat, dar nu știu...”, a zis Ionela.

„M-am speriat puțin de Tess”, a fost replica Andradei.

Ce confesiuni i-a făcut Tess lui Robert despre familia ei la Mireasa sezonul 10, de pe 2 septembrie 2024

După cearta cu Ionela, Tess a ținut să facă confesiuni neașteptate despre trecutul său. Aceasta a vorbit despre relația cu mama și tatăl ei. Povestea ei l-a luat prin surprindere până și pe concurent.

„E penibil, n-are dreptul să comenteze. E stupid! Frate, ce greu e! Oricum m-am simțit foarte neînțeleasă, oamenii nu au de unde să înțeleagă de ce sunt atât de rea cu ei. Aceștia n-au de unde să știe ce mi-au făcut ei mie.

Vreau să vorbesc despre asta! E foarte greu, am trecut prin foarte multe. Mie mama mi-a pus cuțitul la gât, mi-a furat banii pe care îi făceam ca să plătesc facturile și datoriile, m-a dat afară din casă în picioarele goale. Nu a făcut-o cu intenție. De tata nu mai zic nimic, a plecat într-o dimineața, m-a lăsat singură. Prietenii mei m-au ajutat foarte mult, ei au jucat un rol important în viața mea. Am rămas și eu cu niște chestii, nu pot să ieși sănătos din toate trăirile alea”, a declarat Tess.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezonul 9. Ștefan și Maria se află într-o vacanță de lux!Fotografiile care au atras atenția fanilor. Ce destinaț... Mireasa sezon 10, 2 septembrie 2024. Ana a pus punct relației cu Mihai. Care este motivul. Au curs lacrimi în fața camer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x