Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 26 august 2024. Ionela și Raul au încheiat cunoașterea. Cei doi s-au certat. Care e motivul

Ionela și Raul au pus capăt cunoașterii după ce Raul i-a spus lui Gabriel că el crede că Ionela îl place.

Galerie
Se pare că Raul a vrut să se retragă din această cunoaștere după ce a avut o discuție cu Ștefan și cu restul băieților despre ea. | A1

Ionela a spus că Raul a pus-o într-o postură dificilă după ce a zis că ea îl place pe Gabriel, un lucru care nu e adevărat pentru ea.

Raul și Ionela au pus capăt cunoașterii, după o jumătate de pupic

“E a treia oară când te uiți în seara asta la mine lung”, i-a zis Raul Ionelei.

Citește și: Mireasa sezon 10, 26 august 2024. Gabriel și Alexandru, ceartă la cuțite. Care a fost motivul disputei dintre cei doi concurenți

Se pare că Raul a vrut să se retragă din această cunoaștere după ce a avut o discuție cu Ștefan și cu restul băieților despre ea. Ștefan i-a spus lui Raul că ar trebui să aibă o discuție serioasă cu Ionela în care să își regleze sentimentele și discuțiie.

Raul a vorbit până la urmă cu Ionela față în față și i-a explicat de ce s-a retras din cunoaștere. El a recunoscut că i-a furat un pupic, dar își dorește să fie prieteni și să nu o facă să simtă mai multe.

Ionela i-a zis lui Raul că nu e asumat și că nu îi respectă valorile. Ea i-a explicat lui Raul că a avut doar doi iubiți în viața ei și că nu se sărută cu orice băiat.

Ionela i-a mai menționat că ea are principiile ei și nu poate continua așa. Raul a spus că nu se simte atras de Ionela pentru că ea a pus presiune pe faptul că mama lui o să îi fie soacră.

“Tu ești un nesimțit și neasumat”, i-a spus Ionela lui Raul.

Ionela a recunoscut că regretă că l-a jignit pe Raul și și-a cerut scuze, dar Raul deja se supărase.

Citește și: Mireasa sezon 10,26 august 2024.Reacția Ramonei și a lui Stelian după ce au aflat părerile mamelor lor despre apropierea dintre ei

“Tu nu te pui în locul meu”, a zis Ionela.

“N-am ce să discut. (…) De azi înainte să nu mai pronunți numele meu”, a continuat Raul care voia să încheie dialogul.

În timpul live-ului Raul și Ionela au recunoscut că se plăceau și se simpatizau înainte de acea jumătate de pupic, dar ei nu au vrut să continue cunoașterea după ce au apărut mai multe discuții despre faptul că ei s-ar fi cunoscut dinainte de competiție.

Doamna Petronela, mama lui Raul, a zis și ea că nu e normal să se joace cu sentimentele unei femei pentru că e periculos.

Mama lui Raul a recunoscut că ei îi place foarte mult de Ionela, dar rămâne la latitudinea fiului ei ce hotărește în legătură cu Ionela.

Citește și: Mireasa sezon 10, 26 august 2024. Tess și Robert formează un cuplu! Ei sunt cel de-al doilea cuplu al sezonului 10

Mireasa, sezon 9. Laura, imagini superbe în care apare alături de persoanele dragi din competiție. Pentru cine a avut un... Mireasa sezon 10, 26 august 2024. Cine este Isabelle,noua concurentă Mireasa din sezonul 10. Ea a mărturisit că place un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi!
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi! Miercuri, 18.09.2024, 14:22
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x