Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 2 septembrie 2024. Stelian și Ramona s-au sărutat. Ce au răspuns când au fost întrebați dacă sunt împreună

Stelian și Ramona s-au sărutat sâmbătă seară, în timpul petrecerii din casă. În ediția de pe 2 septembrie 2024, cei doi au răspuns dacă sunt un cuplu sau nu.

Galerie
Stelian și Ramona s-au sărutat sâmbătă seară, în timpul petrecerii din casă | Antena 1

Atunci când toată lumea se distra, Stelian și Ramona au avut parte de o discuție profundă în casa Mireasa. Tânărul i-a oferit un sfat prețios fetei: să aibă grijă la prietenii pe care îi are în acest reality show.

Cei doi au vorbit despre cum le-a fost ziua, dar și despre noutățile din emisiune. În timp ce povesteau, Ramona i-a oferit un sărut tânărului. Gestul ei l-a luat prin surprindere pe concurent.

„Nu e oficial, ne omori pe amândoi! Stai să vezi de luni, fii atentă că e pe noi. E martor. Sigur o să se dea asta luni, o să vezi ce îți fac”, a spus Stelian cu zâmbetul pe buze.

„Dar nu te-am atins. Dacă vreau, te pup”, i-a dat replica Ramona.

Citește și: Mireasa sezon 10, 2 septembrie 2024. Ana a pus punct relației cu Mihai. Care este motivul. Au curs lacrimi în fața camerelor

„Mai și minți! Nu ne-am pupat, tu m-ai pupat. Noi aveam o conexiune frumoasă, ne înțelegem bine. Dacă ar fi să formăm un cuplu în casa asta, eu aș vrea să-l formăm până la final. Să știm că nu este o joacă, ci o responsabilitate”, a mai adăugat el.

Camerele de filmat au surprins îmbrățișări și atingeri tandre între ei. Tânărul a mângâiat-o pe concurentă pe cap și pe picior, întrebând-o dacă îi place să își arate afecțiunea față de ea.

Cum au răspuns când au fost întrebați dacă sunt împreună sau nu la Mireasa sezonul 10, de pe 2 septembrie 2024

Simona Gherghe a ținut să-i întrebe pe Ramona și Stelian dacă au luat o decizie în ceea ce privește relația dintre ei. Concurentul i-a cerut prezentatoarei TV doar 5 minute pentru a-și face curaj să-i spună tinerei o poezie.

„Nu am apucat să discutăm despre contextul ăsta, despre cuplu. Îmi mai trebuie foarte puțin timp, am nevoie de ajutor din partea dumnevoastră, doar 5 minute”, a zis el.

„Simt că mi se urcă sângele la cap”, a fost reacția Simonei Gherghe.

Concurentul și-a exprimat sentimentele față de tânără, chiar în fața Simonei Gherghe. Toți i-au privit cu mare atenție momentul savuros.

„Stai că tremur, serios!”, a reacționat Ramona.

Citește și: Mireasa sezon 10, 2 septembrie 2024. Ionela și Tess, ceartă de proporții în casă. Ce i-a povestit lui Robert despre familia ei

„Vrei să fii iubita mea?”, a întrebat-o Stelian.

Stelian și Ramona au declarat că formează un cuplu în casa Mireasa. După vestea neașteptată, cei doi s-au sărutat.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

Cât de sexy s-a pozat Ana de la Mireasa în costum de baie la plajă. Fosta parteneră a lui Daniel a surprins pe toată lum... Mireasa sezon 10, 2 septembrie 2024. Scandal monstru în casa băieților. Ce s-a întâmplat între Gabriel și ceilalți concu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x