Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 2 septembrie 2024. Ana a pus punct relației cu Mihai. Care este motivul. Au curs lacrimi în fața camerelor

În ediția Mireasa sezonul 10, de pe 2 septembrie 2024, Ana a decis să pună punct relației cu Mihai dintr-un motiv neașteptat. Decizia concurentei l-a făcut pe tânăr să își stăpânească cu greu lacrimile, în fața camerelor de filmat.

Galerie
În ediția Mireasa sezonul 10, de pe 2 septembrie 2024, Ana a decis să pună punct relației cu Mihai dintr-un motiv neașteptat | Antena 1

Sâmbătă seara, Ana i-a dat vești neplăcute lui Mihai. În timp ce colegii lor petreceau, cei doi își făceau confesiuni dureroase. Concurenta a ținut să pună punct cunoașterii cu tânărul, fapt care a dus la o discuție emoționantă.

Citește și: Mireasa sezon 10, 2 septembrie 2024. Ionela și Tess, ceartă de proporții în casă. Ce i-a povestit lui Robert despre familia ei

„Am stat și m-am gândit azi mai bine, la noi doi. Am ajuns la concluzia că nici tu, nici eu nu suntem îndrăgostiți unul de celălalt. Eu momentan nu văd cu tine împreună pe viitor, nu e corect față de tine să mă comport așa. Mai bine nu te mai țin pe loc. Și oricum, te-ai mai răcit față de mine. Nu mai suntem la liceu, este vorba de viitorul nostru. Tu n-ai nicio vină, nu simt că suntem compatibili”, a mărturisit tânăra.

Cum a reacționat Mihai când a aflat că Ana vrea să încheie cunoașterea în sezonul 10 Mireasa

Mihai nu se aștepta la o astfel de alegere din partea Anei. Acesta a încercat să o întoarcă din drum pe concurentă, însă eforturile sale n-au avut rezultate.

„Wow, deci. Eu n-aș renunța la tine pentru nimic în lume”, a spus concurentul, vizibil uluit.

„În tine am văzut femeia cu care aș putea să-mi fac o casă, familie. Și văd în continuare asta. Nu aș vrea să renunț pentru nimic în lume la tine. M-ai lăsat fără cuvinte, vrei să te desparți de mine?”, a mai adăugat el.

„Îți ofer șansa să cunoști și alte fete. Tu meriți tot ce nu ți-am oferit eu în săptămâna asta!”, a mai zis tânăra.

„Nu mă interesează! Nu mai spune asta, te rog. Eu vreau să lupt pentru relația asta, nu știu unde o să ducă!”, i-a răspuns concurentul.

Citește și: Mireasa sezonul 10. Ce sfaturi i-a dat doamna Petronela fiului său, Raul, înainte de a părăsi casa Mireasa.Fetele au plâns după ea

Mihai a ținut să o întrebe dacă se simte atrasă de un alt băiat, iar Ana i-a oferit un răspuns direct: „Nu”. Mai mult, aceasta i-a spus că nu își dorește să rămână pe termen lung în casa Mireasa.

Conversația pe care a avut-o cu Mihai a făcut-o pe Ana să izbucnească în lacrimi.

Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezon 10, 2 septembrie 2024. Ionela și Tess, ceartă de proporții în casă. Ce i-a povestit lui Robert despre fami... Cât de sexy s-a pozat Ana de la Mireasa în costum de baie la plajă. Fosta parteneră a lui Daniel a surprins pe toată lum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x