Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 20 septembrie 2024. Robert a primit o scrisoare de la mama lui. Băiatul a rupt-o în fața iubitei sale

Robert a primit o scrisoare de la mama lui chiar înainte de gala Mireasa de pe 20 septembrie 2024. Acesta a încercat să citească mesajul, însă a apelat la un gest neașteptat de față cu iubita lui, Tess.

Galerie
Robert a primit o scrisoare de la mama lui chiar înainte de gala Mireasa de pe 20 septembrie 2024 | Antena 1

Robert a primit un semn din partea familiei, după discuția pe care a avut-o cu Tess despre copilăria lui. În urmă cu două zile, concurentul făcea dezvăluiri dureroase cu privire la trecutul său și la membrii familiei.

Înainte de gala de vineri din Mireasa sezon 10, de pe 20 septembrie 2024, băiatul a fost luat prin surprindere de o scrisoare. Mai mult, acesta s-a supărat foarte tare și a rupt-o în bucăți, chiar de față cu Tess.

Citește și: Mireasa sezon 10, 20 septembrie 2024. Alexia a întrerupt apropierea de Mihai. De ce l-a pus față în față cu Ana

„Mi s-a rupt inima...”, a fost replica adresată de mama sau mătușa lui.

„Decât să mai primesc scrisori de astea, mai bine...”, a spus Robert.

Cum a reacționat Robert după ce a primit scrisoarea de la familie, la Mireasa sezon 10

După ce a citit scrisoarea, Robert a rupt-o. Mai mult, acesta a avut o reacție ieșită din comun: „Nu mai dau niciun mesaj la AntenaPLAY. Eu le-am spus să nu se bage! Și mesajul ăla cu ultimatum cum a sunat...”.

Tess a ținut să-l liniștească, după ce au analizat cuvintele din scrisoare: „Oricum vor exista discuții”.

„Eu nu vreau ca tu să te superi, de asta m-am supărat eu. Orice părere vine de afară nu trebuie să ne afecteze pe noi. Eu le-am zis clar de acasă să nu se bage, că sunt băiat mare. Cuvântul meu nu are valoare. Pe o altă parte le dau dreptate, că poate așa se vede de afară. Dacă ne căsătorim, cum mai dau ei ochii cu noi?!”, i-a mai zis Robert iubitei sale.

Citește și: Mireasa, sezon 10. Ce ascunde Stelian în telefon. Concurentul s-a dat de gol într-o discuție cu băieții: „Mi-e greu să te cred!”

„Nu mă supăr! De ce să mă supăr? Stai liniștit, că te-ai enervat. Nu m-a afectat! Calmează-te, e părinte și a simțit nevoia să își dea cu părerea. Ce să le facem? E normal că mama o să țină cu mine, iar mama ta cu tine. Așa se vorbește în online!”, a mai adăugat concurenta.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezon 10, 20 septembrie 2024. Alexia a întrerupt apropierea de Mihai. De ce l-a pus față în față cu Ana... Mireasa sezon 10, 20 septembrie 2024. Ce decizie a luat publicul în privința lui Gabriel. Părăsește sau nu casa Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x