Antena Căutare

Mireasa, sezon 10. Ce ascunde Stelian în telefon. Concurentul s-a dat de gol într-o discuție cu băieții: „Mi-e greu să te cred!”

Stelian și ceilalți concurenți au adus în discuție, pe terasă, un subiect controversat: Task-ul Telefoanelor. Tânărul a dat de înțeles că nu i-ar plăcea să fie controlat în mobil deoarece ascunde poze indecente.

Galerie
Stelian și ceilalți concurenți au adus în discuție, pe terasă, un subiect controversat | Antena 1

Discuția dintre Alexia și Mihai despre task-ul telefoanelor a creat vâlvă în casa Mireasa sezonul 10. După emisia live de joi, de pe 19 septembrie 2024, Stelian a ținut să vorbească despre motivul pentru care nu își dorește să i se verifice mobilul.

„Sper totuși să nu ajung la task-ul ăla cu telefonul”, a dezvăluit concurentul.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 19 septembrie 2024. Simona a „atacat-o” dur pe Isabelle, după discuția despre lenjeria intimă. Ce i-a spus

Colegii de competiție au fost curioși să afle ce ascunde fostul iubit al Ramonei, de fapt. Așadar, aceștia nu au ezitat să-l întrebe despre ce are în telefon.

Ce nu vrea Stelian să vadă și restul lumii în telefonul său. S-a dat de gol la Mireasa sezonul 10

Fără ezitare, Stelian a dezvăluit că există o mulțime de fotografii indecente cu mai multe fete în galeria foto a mobilului său. Acesta a mărturisit că are plăcerea de a primi poze nud cu diferite domnișoare.

„N-am poze cu mine dezbrăcat, îți dai seama. Mi-e dor să mai primesc o poză nud de la fete, așa din când în când. Mi se pare că e cel mai sexy lucru când primești o astfel de poză, îți dai seama că au încredere în tine. Sunt fete cu care am mai vorbit în trecut, le-am zis că nu vreau relație, dar să-mi mai trimită și mie câte o fotografie”, a spus concurentul, vizibil amuzat.

„Mi-e greu să te cred. Și ce faci cu pozele alea?”, i-a zis Ionuț, surprins de confesiunile colegului său.

„Ce să fac cu ele? Amintiri. Pentru mine sunt niște chestii faine. Nu sunt de acord cu multe lucruri, dar să spunem că am o plăcere vinovată. Am mintea înclinată către partea asta, îmi place să fac asta”, a mai adăugat Stelian.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 19 septembrie 2024. Fetele au găsit din nou lenjerie intimă uitată în baie. A cui era, de fapt

„Nici eu nu știu ce mai am pe acolo, au trecut 2 luni. Nu am chestii care să mă compromită. (...) Nu mi-ar plăcea să găsesc în telefonul iubitei filmulețe când...”, a mai fost răspunsul tânărului de la Capriciile Iubirii, atunci când Gabriela Cristea i-a adresat câteva întrebări.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa, sezon 7. Anunțul făcut de Hatice și Mihai. Mulți au speculat că s-au despărțit, însă ei au pregătit ceva import...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x