Antena Căutare

Mireasa sezon 10. Reacția psihologului Eduard Puiu la povestea lui Tess. Ce a spus specialist despre drama fetei

Psihologul Eduard Puiu a reacționat imediat la povestea lui Tess în ediția de luni de la Mireasa - Capriciile Iubirii. Până și Paula Chirila a fost impresionată de situația prin care a trecut fata în copilărie.

Galerie
Psihologul Eduard Puiu a reacționat imediat la povestea lui Tess în ediția de luni de la Mireasa - Capriciile Iubirii | Antena 1

Discuția aprinsă dintre Ionela și Tess a scos la iveală detalii neștiute de telespectatori. Replicile dure și gesturile neașteptate au luat prin surprindere pe toată lumea în ediția de luni de la Mireasa, sezonul 10.

După cearta cu Ionela, Tess a simțit nevoia să vorbească despre trecut și drama vieții sale. Puțini sunt cei care cunoșteau astfel de informații despre copilăria concurentei. Aceasta a evidențiat faptul că tatăl său a avut probleme cu alcoolul, în timp ce mama ei lua un tratament pentru o afecțiune de care încă suferă.

Citește și: Mireasa sezon 10. Ce a putut să le spună Mihai băieților din casă, după despărțirea de Ana. Ce a deranjat-o pe Isabelle

„E foarte greu, am trecut prin foarte multe. Mie mama mi-a pus cuțitul la gât, mi-a furat banii pe care îi făceam ca să plătesc facturile și datoriile, m-a dat afară din casă în picioarele goale. Nu a făcut-o cu intenție. De tata nu mai zic nimic, a plecat într-o dimineața, m-a lăsat singură. Prietenii mei m-au ajutat foarte mult, ei au jucat un rol important în viața mea. Am rămas și eu cu niște chestii, nu pot să ieși sănătos din toate trăirile alea”, povestea Tess în emisiune.

Cum a reacționat psihologul Eduard Puiu când a aflat că Tess a trecut printr-o situație delicată

În ediția de luni de la Mireasa - Capriciile Iubirii, psihologul Eduard Puiu a reacționat imediat la povestea concurentei. Acesta și-a găsit cu greu cuvintele după ce a ascultat drama prin care a trecut Tess.

De asemenea, specialistul a fost plăcut surprins de faptul că tânăra își dorește o carieră în psihologie. Mai mult, acesta i-a oferit și câteva sfaturi ce ar putea să o ajute pe viitor, dacă va ține cont de ele.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Ștefan și Maria se află într-o vacanță de lux! Fotografiile care au atras atenția fanilor. Ce destinație au ales

„Cred că te cunosc foarte puțin și nu pot să mă hazardez. Pot să scot la lumină diferența dintre tine și alți copii în astfel de situații. Subliniez că tu, în plus, ai o forță, asta se vede! În procesul terapeutic tu trebuie să ajungi la gradul în care să nu proiectezi aproape deloc, nu știu dacă vei putea face asta vreodată pentru că trauma este atât de profundă și de sângeroasă. Îți spun cu sinceritate, dacă reușești să treci peste asta tu o să fii unul dintre cei mai buni terapeuți pentru adolescenți. Acolo e nișa ta. Tu o să fii un terapeut excepțional dacă îți rezolvi partea emoțională, încă ești la sfert de drum”, i-a spus psihologul Eduard Puiu.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

Mireasa sezon 10. Ce a putut să le spună Mihai băieților din casă, după despărțirea de Ana. Ce a deranjat-o pe Isabelle... Mireasa sezon 10, 3 septembrie 2024. Simona Gherghe, avertisment pentru Gabriel și ceilalți concurenți. Ce a urmat în pl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi!
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi! Miercuri, 18.09.2024, 14:22
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x