Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 4 septembrie 2024. Gabriel s-a mutat în casa fetelor. Cum au reacționat mamele și concurentele când au aflat

În emisia de miercuri din Mireasa sezonul 10, de pe 4 septembrie 2024, telespectatorii au aflat că Gabriel s-a mutat în casa fetelor. Iată cum a fost primit băiatul de mame, dar și de concurente.

Galerie
În emisia de miercuri din Mireasa sezonul 10, de pe 4 septembrie 2024, telespectatorii au aflat că Gabriel s-a mutat în casa fetelor | Antena 1

După ce Mihai a luat decizia ca Gabriel să plece din casa băieților, fetele au avut parte de o surpriză uluitoare. Acestea au aflat că fiul doamnei Ioana va sta pentru o perioadă alături de ele și de mame.

„O să fie rău!”, a fost prima reacția a Anei.

„Cum adică? Nu mi se pare normal! Să doarmă cu mamele. Cred că faceți mișto de noi”, au mai spus celelalte concurente.

Fetele au avut o rugăminte mare la doamna Ioana și doamna Ana. Acestea le-a sugerat ca Gabriel să se mute în camera lor. Ele au mai punctat faptul că nu se simt confortabil ca un bărbat să doarmă cu ele.

Citește și: Mireasa sezon 10, 3 septembrie 2024. Simona Gherghe, avertisment pentru Gabriel și ceilalți concurenți. Ce a urmat în platou

„Trebuie să discutăm despre mutarea ta. Fetele nu se simt foarte confortabil să stea cu un băiat în cameră”, a spus Daiana.

„Cum vreți voi, îmi e indiferent. Important e să dorm. Hai! Cine mă alege”, a răspuns Gabriel.

Ce decizie au luat fetele în privința mutării lui Gabriel de la Mireasa sezonul 10. Cum a primit vestea doamna Ana

După ce a discutat cu fetele și cu mamele, Daiana a hotărât ca Gabriel să își ducă bagajele în camera unde dorm doamna Ioana și doamna Ana: „Aș vrea ca el să stea acolo momentan”.

„E oricum ciudat că noi avem ușile închise cu ceilalți băieți. Nu e ok, eu abia mă simt comod cu voi”, a dezvăluit Ionela în fața camerelor de filmat.

„Mai bine se deschid ușile și fiecare doarme cu partenerul ei. Toată situația în sine e aiurea!”, a mai adăugat Ramona în glumă.

„Astea dorm în sutien”, a spus Tess.

Citește și: Mireasa sezon 10. Reacția psihologului Eduard Puiu la povestea lui Tess. Ce a spus specialist despre drama fetei

În emisia live de miercuri din Mireasa sezonul 10, de pe 4 septembrie 2024, doamna Ana și-a exprimat dorința ca Gabriel să fie mutat în camera fetelor, acolo unde sunt deja cinci paturi disponibile.

„Eu cer ca Gabriel să se mute în camera fetelor, acolo unde sunt cinci paturi libere”, a spus doamna Ana.

De asemenea, fiul doamnei Ioana este foarte încântat de schimbarea care a avut loc în emisiune: „Eu mă bucur. Mi-a prins foarte bine că am venit la fete și am ieșit din zona de conflict”.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

Mireasa sezon 10, 4 septembrie 2024. Ce decizie a avut de luat Mihai, după ce a sunat AdrenaLinia. Doamna Ioana, în lacr... Mireasa sezon 10, 4 septembrie 2024. Ramona a fost „desființată” de fosta soacră. Ce dezvăluiri tulburătoare a făcut fem...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x