Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 5 august 2024. Cine este Daiana și ce detalii surprinzătoare s-au aflat despre trecutul ei. Ce afacere are

În ediția din 5 august 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 am putut s-o cunoaștem mai bine pe Daiana. Descoperă ce detalii s-au aflat despre concurentă.

Galerie
Descoperă detalii inedite despre Daiana de la Mireasa sezonul 10 | Antena 1

Publicul a votat și astfel, Daiana a fost prima concurentă care a fost desemnată drept „fata săptămânii. În ediția de luni, 5 august 2024, a emisiunii Mireasa sezonul 10, fanii au putut afla mai multe detalii despre brunetă. Descoperă în rândurile de mai jos detalii despre Daiana.

Cine este Daiana de la Mireasa, sezonul 10. Ce s-a aflat despre concurentă în ediția din 5 august 2024 a emisiunii

Daiana Spafiu are 24 de ani, este din București și a absolvit Școala Națională de Științe Politice și Administrative (SNSPA), Facultatea de științe politice. A urmat și un master, în acelașiu domeniu.

„Momentan nu lucrez în domeniul pe care l-am studiat, dar dețin o mică afacere de care mă ocup: un solar. Consider că de când am deschis această afacere m-am dezvoltat, pentru că am descoperit lucruri pe care nu le știam până la momentul de față, precum responsabilitatea, grija, atenția. Îmi place să zic să înfloresc odată cu afacerea, pentru că atunci când am luat-o era puțin la pământ. Ulterior am înflorit împreună, am încercat să mă promovez în mediile de socializare și pot spune că am avut succes”, a zis Daiana.

Citește și: Mireasa sezon 10, 5 august 2024. Ce au discutat băieții, după ce fetele s-au aliniat în spatele lor, pentru date. Ce s-a aflat

Tânăra a spus că nu se ocupă doar de afacerea ei, ci este totodată și o bună gospodină.

„Primii bani i-am câștigat la vârsta de 14 ani, când am venit în România. Eu nu am locuit aici până atunci. Am locuit în Italia încă de când aveam 3 ani, acolo am făcut școala. M-am întors la 14 ani pentru că mama voia să mă pregătească pentru liceul militar, dar nu am reușit, fiindcă am avut o problemă”, a mai explicat concurenta.

Citește și: Mireasa Sezonul 10. Gabriel vrea să aibă o soție frumoasă: „Mă interesează foarte mult aspectul fizic în primul rând”

Concurenta a spus că părinții ei sunt despărțiți și că nu are o relație bună cu tatăl ei. În plus, Daiana de la Mireasa sezonul 10 a spus că a avut trei relații până în prezent și a oferit detalii despre viața ei sentimentală.

Ce a mai povestit concurenta despre ea? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția din 5 august 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

De asemenea, Concursul Mireasa - Iubire de 10 se defășoară în perioada 08.07.2024 – 23.08.2024. Pe 23 august, în emisia live de Mireasa, se va anunța câștigătorul concursului. Intră pe https://iubirede10.a1.ro/, completează formularul cu datele personale și încarcă o fotografie prin care să exprimi ce înseamnă iubirea de 10 pentru tine.

Mireasa sezon 10, 5 august 2024. Ce au discutat băieții, după ce fetele s-au aliniat în spatele lor, pentru date. Ce s-a... Un fost concurent de la Mireasa s-a logodit, după câteva luni de relație. Despre cine e vorba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x