Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 6 septembrie 2024. Emoții puternice pentru Alexandru. Mătușa Tamara a venit în emisiune pentru a-l susține

În gala de pe 6 septembrie 2024 de Mireasa în platoul emisiunii și-a făcut aparația doamna Tamara. Mătușa lui Alexandru a venit pentru a-i fi alături nepotului în competiție.

Galerie
Mătușa Tamara a intrat în casa Mireasa | Antena 1

Alexandru a trăit emoții intense în gală când și-a văzut mătușa. Simona Gherghe a anunțat că în casa Mireasa va mai intra cineva, pe lângă noua concurentă. Până la finalul emisiei Simona Gherghe a păstrat secretul, iar Alexandru a fost extrem de surprins când a aflat că este vorba despre mătușa lui. Doamna Tamara îl va însoți pe Alexandru în competiție. Din păcate, mama lui Alexandru nu mai este printre noi, însă mătușa Tamara îi e ca o mamă concurentului Mireasa.

Alexandru și-a îmbrățișat cu emoție mătușa.

Citește și: Mireasa sezon 10, 6 septembrie 2024. Stelian s-a despărțit de Ramona. Fata a încălcat apoi regulamentul. Ce sancțiune a primit

Mătușa Tamara a intrat în casa Mireasa

„Dați-mi voie să mai invit pe cineva în platou. Este vorba despre mătușa Tamara. Mătușa lui Alexandru care de acum încolo o să-l însoțească în călătoria de la emisiunea Mireasa. Bine ați venit la Mireasa. Să știți că doamna Tamara este sora mamei lui Alexandru. Așa cum știm cu toții, din păcate Alexandru n-o mai are pe mama, dar aveți o relație foarte strânsă. Ca și mama. Alexandru, te-ai emoționat! S-a auzit bătaia inimii tale pe lavalieră. Dacă stau bine să mă gândesc, nu te-am văzut niciodată atât de emoționat. Doamna Tamara, sunteți pregătită să parcuregeți drumul acesta cu el?”, a spus Simona Gherghe.

„Cred că da!”, a răspuns doamna amara foarte emoționată. „M-am uitat la emisiune. Îmi place”, a mai spus doamna Tamara nedorind să spună dacă îi place de o fată pentru nepotul ei.

Citește și: Mireasa, sezon 10. Cum a reacționat Alexandru după ce a văzut imaginile cu Daiana de pe rețelele sociale

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

„Le mulțumesc fanilor emisiunii. Emisiunea Mireasa are cei mai înfocați telespectatori! Vă mulțumesc pentru că sunteți atât de pătimași, pentru că iubiți acest format! Vreau să mulțumesc echipei mele de suflet: echipa Mireasa! Știu că ne așteaptă un sezon la fel de greu!”, a spus Simona Gherghe înainte de a începe sezonul 10 Mireasa.

Mireasa sezon 10, 6 septembrie 2024. Ce băieți intră la cursa de eliminare. Cine sunt Mireasa și Mirele Săptămânii votaț... Mireasa, sezon 10. Ce dezvăluiri a făcut Stelian, după ce a intrat la cursa de eliminare cu Ștefan. Ce a zis despre Gabr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x