Antena Căutare

Mireasa, sezon 10. Cum a reacționat Alexandru după ce a văzut imaginile cu Daiana de pe rețelele sociale

La Mireasa, Capriciile Iubirii Alexandru și-a spus părerea despre imaginile de pe rețelele sociale cu Daiana. Fata l-a confruntat direct pe Raul, după ce acesta a mărturisit că a cercetat conturile de pe rețelele sociale ale fetelor.

Galerie
La Mireasa, Capriciile Iubirii Alexandru și-a spus părerea despre imaginile de pe rețelele sociale cu Daiana. | Antena 1

Raul a afirmat că a cercetat profilurile fetelor de Instagram înainte să vină în casă lăsând a se înțelege că nu-i prea ortodox ce a văzut, dar Daiana s-a simțit vizată și a încercat apoi să se lămurească.

„Când aduci niște afirmații știi și tu ce se întâmplă când nu vorbești cu subiect și predicat. Ăsta mi s-a părut un gest imatur din partea ta. Te-am întrebat și azi în emisiune care este părerea ta despre tine și ce urmărești tu cu aceste chestii. Probabil ai urmărit ceva, că dacă ai avea ceva cu mine, probabil ar fi trebuit să o spui de la început. Citatul repectiv era un trend. Nu-ți înțeleg scopul sau motivul”, i-a spus Daiana lui Raul.

„Nu am nimic personal cu tine, nici nu-mi doresc să am. Aici nu-și are locul fușmăia. O să-mi cer scuze în live”

Cum a reacționat Alexandru după ce a văzut imaginile cu Daiana de pe TikTok

Întrebat dacă a rămas dezamăgit după ce a văzut postările Daianei de pe rețelele sociale, Alexandru a răspuns:

„Nu mi s-a părut ceva ieșit din comun. I-am spus Daianei că nu pot să o cert sau să o judec pentru postări, ea nu era într-o relație atunci, dar totuși i-am spus că nu toate trendurile trebuie urmate. Trendurile ți le alegi. Nici nu pot să o cert, dar nici nu pot să o laud. Nu mi-ar plăcea dacă am fi într-o relație. Nu mi-a plăcut postarea”.

O nouă discuție a stârnit interesul băieților în casa Mireasa sezonul 10. Raul a deschis un subiect ce a generat controverse în emisiune. Acesta le-a spus celorlalți concurenți că a vizitat, din curiozitate, conturile de Instagram ale fetelor din casă.

„Aparențele înșală! Dacă vă uitați la niște Story-uri vă puneați mâinile în cap. Nu vin aici să fac râcă, n-am cum să vă zic ce am văzut în afara casei. Ele poate se mândresc cu pozele alea, eu m-am speriat”, a spus tânărul în fața colegilor de competiție.

Concurenții au încercat să își dea cu părerea despre fetele din casă, încercând să ghicească cine este tânăra care l-a surprins într-un mod negativ pe Raul.

„Au fost niște TikTok-uri cu descrieri ciudate, la niște fete. Vă dau exemplu: „Câteodată nu vorbești cu niciun băiat și câteodată cu 5 băieți”, dar nu vă zic la cine. N-am cum să spun așa ceva, nu am venit să arăt cu degetul”, a dezvăluit Raul.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 20 august 2024. Ce nemulțumire are Daiana în privința lui Alexandru. Când și-a schimbat atitudinea față de ea

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

„Le mulțumesc fanilor emisiunii. Emisiunea Mireasa are cei mai înfocați telespectatori! Vă mulțumesc pentru că sunteți atât de pătimași, pentru că iubiți acest format! Vreau să mulțumesc echipei mele de suflet: echipa Mireasa! Știu că ne așteaptă un sezon la fel de greu!”, a spus Simona Gherghe înainte de a începe sezonul 10 Mireasa.

Mireasa sezon 10, 4 septembrie 2024. Ramona a fost „desființată” de fosta soacră. Ce dezvăluiri tulburătoare a făcut fem... Mireasa sezon 10, 5 septembrie 2024. Mihai, sfătuit printr-o scrisoare să se îndrepte către o altă fată. Despre ce tânăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x