Antena Căutare

Mireasa sezon 10. Ce a dezvăluit mama lui Cristi despre fosta lui relație. Ce detaliu a ieșit la iveală despre trecutul lui

În ediția din 16 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii au fost difuzate imagini cu mama lui Cristi, care a făcut dezvăluiri despre fosta relație a lui, care l-a marcat profund.

Galerie
Află detalii urmărind clipul video din ediția din 16 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii | Antena 1

Încă de când a intrat în casa Mireasa sezonul 10, Cristi a stârnit un val uriaș de reacții și de revolte în rândul fanilor și al concurenților atunci când a dezvăluit ce concepții despre viață și relații are. Tânărul nu s-a ferit să recunoască faptul că a fost infidel și ideile sale despre înșelat le-au intrigat din plin pe concurente.

Acum, mama lui Cristi a vorbit cu fetele despre neînțelegerile avute de el în fosta relație. Concurentul a fost pe cale să se căsătorească, dar partenera i-a fost infidelă, lucru ce l-a marcat și lucru ce ar fi, de fapt, motivul pentru care Cristi are o asemenea atitudine.

Ce a dezvăluit mama lui Cristi despre fosta lui relație. Ce detaliu a ieșit la iveală despre concurent și ce l-a marcat pe tânărul de la Mireasa sezonul 10

Nu mai este o noutate faptul că noul concurent din casă i-a surprins pe toți cu dezvăluirile sale despre înșelat:

Articolul continuă după reclamă

„La partea asta sunt dificil. Am înșelat de foarte multe ori”, a recunoscut tânărul pentru Isabelle.

„Tu crezi că o femeie va accepta așa ceva?”, a întrebat Sorin.

Citește și: Mireasa sezon 10. Mirela a luat cina în casa băieților și Cristi a făcut o dezvăluire ce i-a uimit pe toți. Mihai, reacție fermă

„La cum mă știu eu pe mine, da! Eu știu că pot să am femeia lângă mine care să știe ce caracteristici am și ce valori am. Cred că există femeia aia deschisă la minte care să accepte, să știe cu cine e. Eu cred că orice bărbat mai devreme sau mai târziu va înșela. Cât să fii îndrăgostit de o fată? O viață, nu am cum! Stau un an de zile, dar mi se ia, și un an de zile e mult! Poate mai vreau și alte lucruri, că am o imaginație exagerată din punctul ăsta de vedere”, a fost declarația controversată făcută de concurent recent.

Apoi, mama acestuia a fost surprinsă când încerca să discute cu fetele din casa Mireasa sezonul 10 ca să explice motivele pentru care tânărul nu vede înșelatul ca pe o problemă în relație:

„A rămas așa cu un șoc, și-a pierdut toată încredere în el, el nu crede că o femeie, dacă o găsește și e curată, el nu mai are încredere, crede că îl minte. Era într-o relație de trei ani, avea nunta pusă, totul, pe 18 septembrie era nunta. După ce a cerut-o s-a descoperit ce s-a întâmplat, că a înșelat ea. Am fost convinși toți din familie că era ok fata, era iubită de toată familia, blândă, exact ce îmi doream eu. Dacă el, lăutar, îi place să iasă, îmi doream o fată care să îl tragă de spate. Îmi plăcea o fată să pună piciorul pe el. Pleca la cântări, ei i se părea aiurea să îl aștepte acasă, așa că mergea să stea la sora ei să doarmă. Dar apoi au început discuții, telefoane (…). Au călcat strâmb amândoi”, a povestit femeia, imaginile fiind difuzate în ediția din 16 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii.

„S-au cunoscut foarte frumos, îmi era drag de ea de nu există”, a mai recunoscut doamna.

Discuțiile au continuat apoi în platoul emisiunii cu Gabriela Cristea și invitații.

Ce s-a mai aflat? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția din 16 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa a întâmpinat o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

„Le mulțumesc fanilor emisiunii. Emisiunea Mireasa are cei mai înfocați telespectatori! Vă mulțumesc pentru că sunteți atât de pătimași, pentru că iubiți acest format! Vreau să mulțumesc echipei mele de suflet: echipa Mireasa! Știu că ne așteaptă un sezon la fel de greu!”, a spus Simona Gherghe înainte de a începe sezonul 10 Mireasa.

Mireasa sezon 10. Mirela a luat cina în casa băieților și Cristi a făcut o dezvăluire ce i-a uimit pe toți. Mihai, reacț... Chat-ul zilei la Mireasa, 17 octombrie 2024. Comentează aici cele mai importante momente din show...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei Miercuri, 16.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x