Antena Căutare

Mireasa, sezon 10. Ce a povestit Alexia despre viața amoroasă. Gabriela Cristea i-a făcut o observație neașteptată lui Mihai

Alexia și Mihai au avut parte de o discuție profundă după emisia live de miercuri, de pe 18 septembrie 2024. Concurenta a scos la iveală detalii neștiute despre viața amoroasă. De asemenea, camera de filmat i-a surprins pe cei doi într-o ipostază neașteptată.

Galerie
Alexia și Mihai au avut parte de o discuție profundă după emisia live de miercuri, de pe 18 septembrie 2024 | Antena 1

Apropierile dintre Mihai și Alexia devin tot mai evidente în casa Mireasa. Atunci când ușile se deschid, cei doi sunt nerăbdători să se revadă și să petreacă timp împreună, cunoscându-se mai bine.

După emisia live de ieri, concurenții s-au bucurat de câteva clipe de liniște împreună. Aceștia s-au retras pe canapea, unde au abordat un subiect controversat: viața amoroasă a tinerei.

Citește și: Mireasa, sezon 10. Psihologul Eduard Puiu l-a rugat pe Gabriel să părăsească platoul. De ce a enervat-o băiatul pe Paula Chirilă

Mihai a ascultat-o pe Alexia cu mare atenție, motiv pentru care întrebările nu au întârziat să apară. Acesta a avut câteva curiozități în privința celor două relații pe care fata le-a avut în trecut.

Ce a scos la iveală Alexia despre viața amoroasă la Mireasa sezon 10

Concurenta a declarat că rolul său în emisiune este acela de a-și căuta sufletul pereche. Mai mult, ea a susținut că își dorește un copil în viitorul apropiat, dacă va cunoaște bărbatul potrivit.

„Eu îmi doream un copil de mult cu băiatul din a doua relație, cu care am stat aproape 4 ani. La prima relație eram prea mici pentru a face un copil, aveam 16 ani. Eu îmi doresc ca următoarea mea relație să fie ultima. Mie niciodată nu mi-a plăcut ideea de a experimenta și nu am simțit niciodată nevoia de nou. Prima relație s-a încheiat pentru că lui începuse să îi placă de o altă fată, au fost niște discuții în contradictoriu.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Robert, detalii tulburătoare despre trecutul său. De ce s-a supărat pe Tess

A doua relație a fost aia tumultuoasă, din care am învățat foarte multe și m-a maturizat. Au fost chestii grele prin care am trecut. Aveam 17 - 18 ani, dar și o viață de adult”, a mai povestit Alexia despre fostele sale relații.

Gabriela Cristea i-a atras atenția lui Mihai la Mireasa - Capriciile Iubirii

Discuția dintre cei doi a fost dezbătută intens la Mireasa -Capriciile Iubirii, unde un detaliu nu a fost trecut cu vedere. Gabriela Cristea a ținut să-i atragă atenția lui Mihai pentru faptul că nu își ținea mâinile „acasă”.

„Dar mâna dumnevoastră nu era așezată tocmai unde trebuie. Întreb și eu pentru un prieten. O dată, de două ori, de trei ori, și numai ce am văzut noi. Cine știe ce a mai urmat ”, a fost observația prezentatoarei TV, vizibil amuzată.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa, sezon 10. Psihologul Eduard Puiu l-a rugat pe Gabriel să părăsească platoul. De ce a enervat-o băiatul pe Paula... Mireasa sezonul 10, 19 septembrie 2024. Ceartă de proporții între Gabriel și Ștefan. Doamna Ioana a răbufnit de nervi: „...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x