Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 27 august 2024. A sunat AdrenaLinia! Ce task au avut de îndeplinit băieții și ce a decis destinul pentru ei

Adrenalinia a sunat duminică în casa Mireasa. Băieții au avut un task de făcut.

Galerie
Băieții au trebuit să facă fiecare câte o pâinică cu un răvăș în interior. Răvașul trebuia să conțină care e date-ul ideal pentru ei fără să îl semneze. | A1

Băieții au trebuit să facă fiecare câte o pâinică cu un răvăș în interior. Răvașul trebuia să conțină care e date-ul ideal pentru ei fără să îl semneze.

AdrenaLinia a sunat în casa băieților!

După ce au terminat task-ul, a sunat AdrenaLinia și I s-a comunicat lui Alexandru că trebuie să îi anunțe pe băieți că ceea ce au scris pe răvașe se va întâmpla, urmând să aibă câte un date cu fetele care extrag fix pâinica făcută de ei.

Citește și: Mireasa sezon 10, 27 august 2024. Stelian, revoltat pe faptul că toată lumea îl condamnă pentru sărutul cu Ramona. Ce a declarat

În casa fetelor a sunat și acolo AdrenaLinia, iar Ana a răspuns, primind același mesaj. Ea le-a transmis mai departe fetelor, iar ele deja aleseseră pâinile și citiseră mesajele. Singura care nu era de acord a fost Ramona care a spus că nu vrea să facă fix ce scrie pe bilețel.

Primii care au ieșit la date au fost Gabriel cu Alexandra. Cei doi au discutat despre cum își imaginează că arată pentru ei partenerul și partenera ideală. Ei au avut discuții în contradictoriu despre ce legătură a existat de fapt între Gabriel și Alexandra.

Concurenta i-a explicat lui Gabriel că și după un simplu date o persoană își poate da seama dacă stă de vorba cu persoana potrivită sau nu.

Gabriel a spus că el nu crede că își dă seama de compatibilitatea cu o fată de la primul date și că trebuie să iasă de mai multe ori cu aceeași fată. Lui îi era greu să accepte punctul de vedere al Alexandrei.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Miruna, apariție superbă alături de iubitul ei. Cum arată acum fosta soție a lui Cosmin

Gabriel a povestit în emisiune că l-a supărat faptul că s-a încheiat rapid legătura cu Ionela, după ce a avut un singur date cu ea, datorită Anei, pentru că ea a fost cea care i-a numit să iasă împreună.

Următorul date a fost între Tess și Alexandru, care au vorbit mai mult despre Daiana.

Tess a spus că și-a dat seama că răvașul a fost scris de Alexandru. Ce doi concurenți au vorbit despre legătura lui cu Daiana.

Concurentul i-a spus lui Tess că i-a mărturisit Daianei că nu știe care va fi viitorul lui după emisiune. Tocmai de aceea el mai trage puțin de timp pentru a se asigura că ceea ce va fi între el și Daiana va fi de durată. Alexandru nu vrea să se grăbească.

“Când iubești un om și te îndrăgostești cu adevărat…”, îi spunea Tess, dându-I de înțeles că ar fi trebuit să știe ce simte.

După întâlnirea cu Alexandru, Tess i-a explicat Daianei ce a înțeles din discuția cu el.

Citește și: Mireasa sezon 10, 26 august 2024. Cine este Isabelle,noua concurentă Mireasa din sezonul 10. Ea a mărturisit că place un concurent

Mireasa sezonul 10, 27 august 2024. Isabelle a dezvăluit care e băiatul pe care îl place dintre concurenții Mireasa... Mireasa sezonul 10, 27 august 2024. Ce decizie au luat Ana și Mihai în legătură cu cuplul lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x