Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 27 august 2024. Isabelle a dezvăluit care e băiatul pe care îl place dintre concurenții Mireasa

Isabelle a petrecut prima noapte din casa Mireasa în casa băieților și după cină a jucat cu băieții afară Adevăr sau Procent.

Galerie
În urma jocului pe care Isabelle și băieții l-au jucat în casa băieților a reieșit că noua concurentă îl place pe Raul și Mihai. Raul a îmbrățișat-o și a sărutat-o pe obraji. | A1

În urma jocului pe care Isabelle și băieții l-au jucat în casa băieților a reieșit că noua concurentă îl place pe Raul și Mihai. Raul a îmbrățișat-o și a sărutat-o pe obraji.

Isabelle a dezvăluit că cel mai mult îl place pe Raul

Apoi a urmat un scurt moment artistic când Isabelle și-a dorit să le danseze băieților. Concurenții s-au întrecut în mișcări de dans pentru a-I atrage atenția Isabellei.

Citește și: Mireasa sezon 10, 27 august 2024. Stelian, revoltat pe faptul că toată lumea îl condamnă pentru sărutul cu Ramona. Ce a declarat

Mihai se află într-o cunoaștere cu Ana, dar Isabelle e dispusă să îl cunoască pe Mihai oricum. Acum că Ana a aflat intențiile Isabellei, ea a zis că nu e deranjată dacă noua concurentă ar vrea să îl cunoască.

Când doamna Simona a întrebat din nou în live dacă e cineva îndrăgostit, și Raul a ridicat mâna, indicând că s-a îndrăgostit de Isabelle.

După momentul de dans, Raul și Isabelle au rămas doar ei doi afară să discute despre faptul că se plac. Raul a spus că nu vrea să se grăbească, la fel și Isabelle. Cei doi concurenți vor să se cunoască.

Raul i-a dezvăluit Isabellei că el îl zisese lui Mihai că știa că Isabelle a venit în casa Mireasa pentru el. Cei doi concurenți au găsit deja un punct în comun – ei amândoi își doresc să plece în America.

Raul a simțit să fie sincer cu Isabelle și i-a spus că i-a dat o jumătate de pup Ionelei, dar nu e într-o cunoaștere cu ea. Concurentul i-a explicat toate etapele prin care a trecut cu alte concurente în casa Mireasa.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Miruna, apariție superbă alături de iubitul ei. Cum arată acum fosta soție a lui Cosmin

Atunci când a văzut-o prima oară, Raul a recunoscut că s-a emoționat. El își dorește ca ei să fie sinceri și să își spună mereu în față cee ace simt.

Isabelle l-a rugat pe Raul să stea cu ea în baie până demachiază. Raul i-a spus că își dorește să se mute la București.

Pentru că aflase că îi plac brățările, Raul i-a dăruit o brățară Isabellei. Raul a vrut să se convingă că Isabelle se simte confortabilă și se instalează în casa băieților și a avut grijă că are tot ce îi trebuie pentru somn. De dimineață, Raul i-a făcut și mic dejun Isabellei.

“Văd că îl ia cam repede valul”, a zis doamna Petronela, mama lui Raul.

Doamna Petronela a spus că atunci când a văzut-o pe Isabelle a știut din start că lui Raul o să îi placă foarte mult.

Citește și: Mireasa sezon 10, 26 august 2024. Cine este Isabelle,noua concurentă Mireasa din sezonul 10. Ea a mărturisit că place un concurent

Mireasa sezon 10, 27 august 2024. Stelian, revoltat pe faptul că toată lumea îl condamnă pentru sărutul cu Ramona. Ce a ... Mireasa sezonul 10, 27 august 2024. A sunat AdrenaLinia! Ce task au avut de îndeplinit băieții și ce a decis destinul pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 12 septembrie 2024. Patru echipe au fost decalificate de la task-ul Cătușelor
Mireasa sezonul 10, 12 septembrie 2024. Patru echipe au fost decalificate de la task-ul Cătușelor Joi, 12.09.2024, 16:47
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x