Antena Căutare

Mireasa sezon 10. Ramona, dezvăluiri neașteptate despre fostul soț și fiica lor. Ce a scos la iveală concurenta abia acum

Ramona a făcut dezvăluiri neașteptate despre fostul partener și fiica lor, după emisia de marți de la Mireasa sezonul 10. Concurenta și-a „deschis sufletul” în fața fetelor. Iată ce a putut să spună.

Galerie
Ramona a făcut dezvăluiri neașteptate despre fostul partener și fiica lor, după emisia de marți de la Mireasa sezonul 10 | Antena 1

Ramona a scos la iveală detalii neștiute din fosta căsnicie. Încă de când și-a făcut apariția în casa Mireasa, tânăra a preferat să fie discretă în ceea ce privește fostul soț și povestea de iubire pe care a trăit-o alături de el.

Mai mult, concurenta și-a asumat faptul că este mămică. Aceasta are o fiică ce îi bucură sufletul în fiecare zi. Deși are o relație specială cu micuța ei, Ramona nu a adus-o în discuții prea des pe aceasta.

Citește și: Mireasa sezon 10. Doamna Ioana i-a cerut lui Gabriel să solicite ieșirea din competiție. Cum a putut să reacționeze băiatul

După ediția de marți din Mireasa sezonul 10, de pe 3 septembrie 2024, tânăra a considerat că poate să vorbească despre trecutul său cu celelalte fete. Concurenta a evidențiat câteva informații care au luat prin surprindere telespectatorii.

Ce a spus Ramona despre fostul soț și fiica lor la Mireasa sezonul 10

Imaginile cu Ramona și colegele de competiție au fost difuzate la Mireasa - Capriciile Iubirii, unde tânăra a povestit despre fosta căsnicie din care a rezultat o fetiță minunată.

„A fost puțin mai greu. După ce am născut-o pe Rebeca, când stăteam acasă, fostul meu era mai mult plecat. Nu se implica în chestia asta la început. Gândește-te că trebuia să-i fac baie, iar el pleca la bar cu băieții. M-a ajutat foarte mult mama lui și părinții mei. După a mai început și el să mă ajute. (...) Ea plângea mereu după el, pentru că el era mereu la muncă sau pleca cu prietenii. (...) Avem custodie comună, iar acum este la el.”, a mărturisit concurenta.

Citește și: Mireasa sezon 10, 3 septembrie 2024. Ce a văzut Raul pe contul Daianei, înainte să intre în casă. S-a lăsat cu o discuție acidă

„Am născut prin cezariană și aveam nevoie de ajutor în unele situații, dar nu-l primeam din partea lui. El nu își dorea copilul. Când a aflat despre fetiță nu își dorea. Lui nu i-a prea convenit chestia asta, poate că vorbea și cu o altă fată. Acum avem custodie comună și se implică”, a mai adăugat ea la Mireasa - Capriciile Iubirii.

Stelian a fost prezent în platoul emisiunii, iar reacția lui nu a întârziat să apară.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

Mireasa sezon 10. Doamna Ioana i-a cerut lui Gabriel să solicite ieșirea din competiție. Cum a putut să reacționeze băia... Mireasa sezon 10, 4 septembrie 2024. Ce decizie a avut de luat Mihai, după ce a sunat AdrenaLinia. Doamna Ioana, în lacr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x