Antena Căutare

Mireasa, sezon 10. Băieții, discuții despre Ramona și Raluca. Psihologul Eduard Puiu le-a atras atenția: „Zic să vă mai gândiți”

După petrecere băieții au ajuns să facă o comparație între Raluca și Ramona, ambele fiind mame. Psihologul Eduard Puiu le-a atras atența concurenților că băieții au coalizat împotriva fetelor și invers.

Galerie
Băieții din casa Mireasa le-au comparat pe cele două mame concurente | Antena 1

Băieții au avut o adevărată șezătoare după petrecere, unde le-au comparat pe Raluca și Ramona. Unii dintre băieți au observat că Raluca vorbește despre băiețelul ei, în timp ce Ramona nu discută despre fetița ei. De asemenea, băieții au remarcat că Raluca este mai degrabă gospodină decât dansatoare. În platoul de la Mireasa, Capriciile Iubirii băieților li s-a atras atenția cu privire la judecățile de valoare pe care le-au făcut în necunoștință de cauză.

Băieții din casa Mireasa le-au comparat pe cele două mame concurente

„Raluca și-a crescut ea copilul și Ramona nu și l-a crescut ea. Asta e diferența dintre ele două. De-asta nici n-a compăimit-o pe Raluca când a jignit-o Raul”, a spus Sorin.

„Raluca e aproape zilnic cu numele copilului ei în gură, pe Ramona n-am auzit-o o dată să vorbeacă de fetiță”, a spus Mihai.

Articolul continuă după reclamă

„Raluca e femeia care e gospodină și e la casa omului. Ea nu s-a distrat, după părerea mea. Ea a și zis că nu știe să danseze. E o familistă convinsă. Eu când aud: <<Eu nu știu să dansez>>... Dă-i și tu din corp. Ea știe să facă mâncare, nu știe să danseze ”, a spus Ionuț.

După ce a văzut imaginile Ramona a spus: „Nu am nicio părere. Nu creau să vorbesc urât. Niciodată nu o să mă audă vorbind despre fata mea, sau despre familia mea. Nu trebuie să le dau lor anumite explicații”.

Psihologul Eduard Puiu le-a atras atenția concurenților cu privire la comentariile pe care le fac: băieți separat și fete separat.

„Ca în nicio serie voi ați coalizat foarte mult: băieți separat și fete separat. Mie mi se pare că e o emisiune despre bărbați vs femei. S-ar putea să se schimbe mult, după ce veți face cupluri veți vedea că se sparge gașca asta. E hazardat să judecăm oamenii. Putem să ne dăm cu părerea, că ăsta e formatul emisiunii, dar mi se pare că vă duceți mult prea adânc în viețile personale și voi nu aveți de unde să știți. Vă recomand să fiți mai echilibrați pentru că sunt lucruri personale destul de dureroase. Mie personal nu-mi place în ce direcție v-ați dus. Eu zic să vă mai gândiți că ați venit să vă faceți cupluri, nu alianțe între băieți și fete”, a spus psihologul Eduard Puiu.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 19 august 2024. O fată și un băiat sunt suspectați că s-ar cunoaște din afara competiției. Cum au răspuns

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezonul 10, 19 august 2024. O fată și un băiat sunt suspectați că s-ar cunoaște din afara competiției. Cum au ră... Mireasa sezonul 10, 20 august 2024. Doamna Ioana, în lacrimi la începutul emisiunii. Ce observații i-a făcut lui Gabriel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x