Antena Căutare

Mireasa sezon 3. Alin Georgescu și Cosmina s-au căsătorit! Primele imagini cu cei doi de la starea civilă

Alin și Cosmina au decis să se căsătorească. Cei doi concurenți din sezonul 3 Mireasa au spus “DA” În fața ofițerului de stare civilă și au împărtășit cu susținătorii imagini de la cel mai special moment din viața lor | FOTO.

Mireasa sezon 3. Alin Georgescu și Cosmina s-au căsătorit! Primele imagini cu cei doi de la starea civilă Galerie
Mireasa sezon 3. Alin Georgescu și Cosmina s-au căsătorit! Primele imagini cu cei doi de la starea civilă | Mireasa

Au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din sezonul 3 de la Mireasa, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată după ce au trecut peste obstacole și au decis să pună dragostea înainte de toate. Cei doi au declarat în urmă cu câteva zile în cadrul emisiunii Acces Direct că își doresc să se căsătorească înainte de a deveni părinți.

Cosmina și Alin de la Mireasa, sezonul 3, s-au căsătorit civil | Primele imagini

Relația lor a evoluat printre multe probleme care veneau către Alin din cercul relației cu Adelina și poziția fermă a mamei sale, doamna Daniela. Cosmina nu a fost de la început concurentă în sezonul 3 Mireasa, ea intrând în competiție mai târziu. Cuplul Cosmina și Alin s-a format cu puțin timp înainte de Finala sezonului 3 și pentru că au simțit nevoia de mai mult timp pentru a se cunoaște, Cosmina și Alin au decis să nu se căsătorească în cadrul competiției.

Relația lor a evoluat frumos și amândoi s-au schimbat foarte mult. Momentul special din viața lor a venit mai curând decât se așteptau mulți. Cosmina a postat o imagine emoționantă cu Alin în timp ce țin certificatul de căsătorie în mână.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Cei doi s-au îmbrăcat extrem de frumos. Cosmina a ales o rochie elegantă, din material satinat, iar Alin a îmbrăcat un costum alb.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. După ce în live i-a propus să fie logodnica lui, acum Alin a cerut-o în căsătorie pe Cosmina

Mireasa 2022, sezon 5. Cum au apărut Anda și Leo la un eveniment privat. Rochia pe care a îmbrăcat-o tânăra este splendi... Mireasa: Confesiuni. De ce s-au despărțit Anamaria și Bogdan din sezonul 3. Ce s-a întâmplat între ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x