Antena Căutare

Mireasa sezon 3. Andreea Buda a împlinit 25 de ani. Cum a petrecut tânăra și cum s-a fotografiat alături de Marian

Andreea de la Mireasa sezonul 3 și-a sărbătorit ziua de naștere alături de soț, prieteni și familie. Cum a petrecut tânăra la împlinirea vârstei de 25 de ani și cum s-a fotografiat alături de Marian.

Andreea și Marian, în finala sezonului 3 Mireasa Galerie
Andreea a avut parte de o bucurie imensă cu ocazia aniversării sale. Aceasta a sărbătorit unu dintre cele mai frumoase momente din viața sa alături de cei mai apropiați oameni, iar Marian a fost nedezlipit de ea. | Mireasa

Andreea a avut parte de o bucurie imensă cu ocazia aniversării sale. Aceasta a sărbătorit unu dintre cele mai frumoase momente din viața sa alături de cei mai apropiați oameni, iar Marian a fost nedezlipit de ea.

Andreea de la Mireasa sezonul 3 a împlinit 25 de ani. Cum a petrecut

Andreea și Marian au demonstrat că se iubesc cu adevărat atât în cadrul emisiunii, acolo unde s-au descoperit, cât și în afara casei Mireasa, unde viața lor a căpătat contur. În Finala Mireasa sezon 3 au emoționat pe toată lumea cu declarațiile de dragoste pe care le-au făcut.

Povestea lor de dragoste continuă pe plaiurile Maramureșului, acolo unde bărbatul stă alături de Andreea. Cei doi au petrecut clipe de neuitat în ziua în care partenera sa de viață a împlinit 25 de ani.

Aceasta a fost înconjurată de prieteni și voia bună i-a acaparat pe toți. Tânăra a postat o serie de fotografii pe Instagram, unde a putut fi văzută în brațele soțului ei, în mijlocul unor atingeri tandre, dar și alături de oamenii care i-au fost alături în momentul special.

Citește și: Andreea și Marian au avut prima dispută în afara casei Mireasa. Gestul tinerei l-a supărat pe Marian. De la ce a pornit totul

Andreea s-a bucurat de un tort superb, verde, iar ținuta și coafura pe care le-a adoptat trimit cu gândul la o adolescentă delicată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceasta a transmis și un mesaj plin de emoție: “Va multumesc tuturor pentru toate urarile transmise cu ocazia zilei mele de nastere, sunteti minunati! ❤️

Am avut parte de cea mai frumoasa aniversare alaturi de oamenii mei dragi!

Sunt foarte bucuroasa ca prin intermediul emisiunii Mireasa, am intalnit oameni deosebiti, care ne iubesc si ne sunt alaturi neconditionat, sunt o a2a familie pentru noi…si care au contribuit la cea mai frumoasa surpriza de care am avut parte!❤️❤️❤️

Vom posta curand un vlog pe youtube… plin de emotie si fericire!”.

Citește și: Mireasa sezon 3. Marian a răspuns public la cele mai incomode întrebări legate de căsnicie și Andreea

Cum a început relația dintre Andreea și Marian

Pe data de 2 aprilie, prima noapte în care concurenții de la Mireasa sezon 3 au petrecut-o împreună a adus oficializarea legăturii lor. Atunci cei doi s-au sărutat și relația lor a început.

Spre deosebire de celelalte cupluri, Andreea și Marian au avut un parcurs marcat doar de puține neînțelegeri, lucru care a câștigat simpatia publicului Mireasa.

Nu a durat mult și băiatul și-a luat inima în dinți. I-a pregătit iubitei sale o cerere în căsătorie spectaculoasă, care a luat-o prin surprindere pe Andreea.

Citește și: Mireasa sezon 3. Andreea s-a mutat la Maramureș, cu părinții lui Marian. Cum se înțelege cu socrii săi

Mireasa, ediţii speciale de sărbătoare, zilnic, de la ora 14:00, pe 29 şi 30 noiembrie şi pe 1 decembrie 2021... Mireasa 2021, sezon 4. Andrada și Victor au petrecut o noapte la hotel, fără camere, după logodnă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x