Mireasa sezon 3. Andreea s-a mutat la Maramureș, cu părinții lui Marian. Cum se înțelege cu socrii săi

După cununia civilă din Finala Mireasa sezon 3, Andreea și Marian au mers la mare. Abia după câteva zile cei doi tineri s-au întors la Maramureș, acolo unde fata a decis să se stabilească.

După cununia civilă din Finala Mireasa sezon 3, Andreea și Marian au mers la mare

Antena 1

Porumbeii au mers inclusiv la bunicii lui Marian, acolo unde Andreea a fost primită cu brațele deschise. Ba mai mult, ea a învățat să pescuiască de la bunicul soțului său.

"Dacă nu ne plăcea, spuneam - mă, nu ne place! -, dar ți-am zis întotdeauna că e drăguță, că e simpatică, că e deșteaptă. Asta vrem noi, o fată să ne înțelegem bine!", a zis bărbatul despre Andreea.

Tânăra a fost foarte bucuroasă când a auzit că este plăcută de rudele partenerului său și a fost foarte fericită să afle că este născută în aceeași zi cu cel care l-a crescut de mic pe Marian.

Andreea s-a mutat la Maramureș de dragul lui Marian

Încă din timpul emisiunii, Andreea și Marian au stabilit că vor locui la Maramureș. Astfel, fata și-a lăsat în urmă viața de la București și a mers acasă la părinții partenerului său.

Citește și: Traian și Corina Enea de la MPFM au o fetiță superbă. Cu cine seamănă

După o săptămână relaxantă la mare, Andreea și Marian au mers spre noua lor casă, pe care o împart cu părinții băiatului.

Într-o sesiune de întrebări postată pe contul personal al Andreei, fanii au vrut să știe cum se înțelege aceasta cu socrii săi.

Mult mai răbdătoare după experiența Mireasa sezon 3, după cum spune și ea, frumoasa fostă concurentă le-a răspuns tuturor celor care i-au adresat întrebări.

Ea a mărturisit că este fericită și că se înțelege de minute cu părinții soțului său, cei care au susținut relația lor și l-au ajutat pe Marian să aleagă inelul perfect de logodnă.

”Cum te înțelegi cu părinții lui Marian?”, a fost una dintre curiozitățile celor care-i urmăresc activitatea în mediul online.

”Foarte bine! Parcă ne cunoaștem dintotdeauna”, a scris Andreea.

Citește și
Concurenta care l-a „supărat” pe Liviu Vârciu din cauza profesiei sale. Ce i-a spus aceasta
Prețul cel bun, 13 octombrie. Liviu Vârciu, „supărat” pe profesia unei concurente de la Prețul cel bun: „De 10 ani te urăsc”
Prețul cel bun, 13 octombrie. Liviu Vârciu, „supărat” pe profesia unei concurente de la Prețul cel bun: „De 10 ani te urăsc”
maria de la mireasa sezon 4 in timp ce o priveste pe simona gherghe
Mireasa 2021, sezon 4. Maria, iubita unui bărbat căsătorit? Cum explică acuzațiile venite din afara casei
Mireasa 2021, sezon 4. Maria, iubita unui bărbat căsătorit? Cum explică acuzațiile venite din afara casei
Asia Express, 13 octombrie 2021. Cine a fost eliminat. Echipa formată din Connect-R și Shift a părăsit competiția
Asia Express, 13 octombrie 2021. Cine a fost eliminat. Echipa formată din Connect-R și Shift a părăsit competiția
Asia Express, 13 octombrie 2021. Cine a fost eliminat. Echipa formată din Connect-R și Shift a părăsit competiția
Mai multe articole

Povestea de dragoste dintre Andreea și Marian

Marian și Andreea au fost atrași unul de celălalt încă de la prima întâlnire a tinerei cu toți băieții. Se întâmpla la începutul concursului, când toate fetele au avut șansa să ia cina cu toți concurenții din casa băieților.

Chiar dacă majoritatea băieților au fost deranjați de atitudinea Andreei, Marian a rămas în living și a fost o gazdă bună. Cu toate că i-a criticat comportamentul de atunci, tachinările lor au continuat și curând s-au apropiat.

Citește și: Cât de schimbați sunt Cristina și Andrei de la MPFM. Fosta concurentă arată complet diferit față de blondina de acum câțiva ani

Pe data de 2 aprilie, prima noapte în care concurenții de la Mireasa sezon 3 au petrecut-o împreună a adus oficializarea legăturii lor. Atunci cei doi s-au sărutat și relația lor a început.

Spre deosebire de celelalte cupluri, Andreea și Marian au avut un parcurs marcat doar de puține neînțelegeri, lucru care a câștigat simpatia publicului Mireasa.

Nu a durat mult și băiatul și-a luat inima în dinți. I-a pregătit iubitei sale o cerere în căsătorie spectaculoasă, care a luat-o prin surprindere pe Andreea.

Într-un cadru deosebit, fata a spus ”DA”. În Finala show-ului matrimonial ei au spus din nou ”DA”, doar că de data aceasta în fața ofițerului de stare civilă, care i-a declarat soț și soție.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Ultimele știri